Home

Events

Rainbow party

  • Date: June 22, 2018
  • Time:23:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: KPTMŽorža Klemansoa 22

Još jedan Rainbow pod otvorenim nebom u najlepšem klubu u gradu i još jedan rođendan DJeva koji proslavljamo zajedno! 🙂

U noći punoj detektiva izmedju 22.i 23. juna rodila se sestra, oličenje vrcavog ritma koja blagosilja svakim svojim tonom. Dođite da joj za rođendan podarimo ples, neki šašavi vrc, a kandilom će da okadi svakog ko se usudi da otme nekome neki strastveni poljubac💋

Čeka nas uzavrela noć uz božanske ritmove ovog našeg beogradskog DJ bozanstva! Hallelujah! 😇✝

Podršku joj pruža Alec Van Staan.

DJ Alec van Staan, srpski Holanđanin koji je godinama ‘leteo’ u etru srpske prestonice uveseljavajući vaskoliki plebs putem radio talasa, da bi se zatim iznenada stuštio u mrak & vlagu nekog beogradskog kluba, udarajući omladinu beskompromisnim ritmom pravo gde treba! Svakako najveća specijalnost DJ AvS-a jeste prezentacija Pure Disca 70-ih i početka 80-ih (šifra: Studio 54), što je potvrdu imalo u nezaboravnim tematskim večerima Discotherapy i Disco Inferno u klubovima Kan Kan i Trezor. Nepravedno neko vreme etiketiran samo kao rock DJ zbog serije uspesnih ‘’We Will Rock You’ zurki u Apartmanu DJ AvS ostavio je i nezaboravan trag kao mainstream pop, pa I indie DJ u klubovima kao sto su ‘’Alijansa’’, ‘’Van Helsing’’…itd. Leta 2015. I 2016. proveo je kao DJ resident-domacin I sumski vilenjak, gde je medj’ krosnjama Makiske Ade mesecima ‘vodio muzicku ljubav’ sa posetiocima ‘’Beer Gardena’’ u rock, blues, ska, Irish, electro, heavy and hard rock, reggae I pop mood-u. Leta 2015. sa jednim od svojih najeksplozivnijih I najbeskompromisnijimh DJ session-a na ‘’Beer festu’’ okadio je I dezinfikovao ‘Usce’ kao popriste raznih Raznjatovic, S.Milosevic I slicnih svetkovina! Kao svoj omiljeni pravac u popularnoj muzici DJ AvS doživljava New Wave kraja 70-ih i početka 80-ih, oličen u grupama Blondie, Clash, Jam, Television, B-52’s i Boomtown Rats.

Ova žurka se održava u sklopu obeležavanja #MesecPonosa koji je, u znak sećanja na Stounvolske pobune, obeležen nizom predavanja, radionica i projekcija. Ovu kampanju sprovode zajedno udruženje Da Se Zna i Parada ponosa Beograd – Belgrade Pride Parade.

Ulaz: do 00h 150rsd, od 00h 300rsd
Info sms broj : 0656655760

FB Event