Home

Events

PsyChill on Vinyl @KC LAB

  • Date: October 12, 2018
  • Time:17:00
  • Location: 21000 Novi Sad, Serbia
  • Venue: KULTURNI CENTAR LABDr Hempta 2

Jungle island vam predstavlja prvi u nizu oldskul događaja ove godine koji će se održati u prostorijama Kulturni Centar LAB
Odlučili smo da se vratimo na početak i približimo mladjoj publici ovaj deo psihodelične kulture i dati im priliku da čuju kako zvuči kvalitetan ambijental na starim vinil pločama. Takođe pozivamo i sve nostalgične, iskusne ljubitelje dobrog zvuka da nam se pridruže.

Ovog puta u goste nam iz Hrvatske dolazi Dalton Trance Teleport, koji nam je poslednji put bio u poseti na ostrvu 2016. Sad nam takođe sprema jedan opasan set, ali ovog puta, kao što smo najavili, na gramofonima. Očekujemo maksimalno opuštanje i dobru bleju.

Za uvod u ceo događaj biće zadužen Shkomadji, rezident Jungle Islanda, kojeg ste prethodne godine mnogo puta mogli da čujete na našim chill i trens događajima, dok će se za kraj pobrinuti 3 divne devojke iz Beograda, Yella , Amaryllis i Mir, koje zajedno čine Ages Of Love i ovaj događaj završiće sa nešto dinamičnijim downtempo goa-trance setom.

Tako da spremite se da se zagrejemo za predstojeću zimsku sezonu, čekaju nas veliki događaji, od kojih je prvi zakazan za 03. Novembar i kao i uvek, planiramo da nekoliko ulaznica podelimo u LABu!

Pozdrav iz Džungle!

~° PROGRAM °~

17:00 – 19:00 Shkomadji
19:00 – 21:00 Dalton Trance Teleport (Vinyl set)
21:00 – 01:00 Amaryllis, Yella, Mir (Ages Of Love)

*Upad: 150 kinti
__________________________________________________________________________________________________________________________

INFO O PERFORMERIMA

Ages of Love

Ages of love je trance organizacija nastala 2017. godine sa ciljem da unese malo svežine na scenu. Iz ljubavi prema muzici, tri male žene dolaze na ideju da se okupe i stvore nešto unikatno i drugačije. Svaka organizovana žurka je bila tematski nastrojena, a odziv publike je razlog zašto su iz nečeg neobaveznog i spontanog rešile da održe i šire svoju energiju i ljubav.
Mirta, Ana i Stefana, pod pseudonimima Mir, Amaryllis i Yella su članovi ruskog goa trance label-a – Global Sect, a rado uveseljavaju publiku i umirujućim melodijama chill muzike.

Dalton Trance Teleport

Dalton Trance Teleport is an ambient/dub/downtempo & oldschool goa DJ since 1994, which is also the year in which he organised one of the first goa parties in the ex-Yugoslavia. Born in Krusevac (RS) but now living in Rijeka (CRO), he started to play goatrance with his brother (R.I.P.) as the DaLtOn DJ’s. Now he is a member of Green-Spirit (CH)

Festivals:
Shankra, Summer Never Ends, One Love, Elysium, Fruttstock, EXIT, Skogtroll, Aurora, Voltron, Future Nature, Zen.It Festival, Life Celabration, Forestronika, Dance Xperience, Hello Summer, Mystic mountain, Trk u Šumu…

Worked in:
Japan, Portugal, Austria, Germany, Switzerland, Hungary, Turkey, Norway, Belgium, Lebanon, Netherlands, Slovenia, Croatia, Greece, Serbia, Bulgaria, Macedonia…

Booking contact : daltongoa@gmail.com

facebook.com/Green-Spirit-542106542601140/