Home

Events

Plugged_in Birthday

  • Date: May 27, 2018
  • Time:18:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: HeadroomKalemegdan, Donji grad

Plugged_in ekipa puni prvu godinu postojanja, a već je odavno počela da govori i pokazuje o kakvom se bistrom detetu zapravo radi. Uspeli smo da uživo prenesemo atmosferu nastupa muzičara sa različitih strana, a Rodion!, MKDSL, DJ Flip, raum.null, Gramophonedzie su samo od nekih sa kojima smo imali čast da akcijamo.

Kažu, prvi rođendan se dešava samo jednom i zbog toga mora biti propraćen onako kako dolikuje kad se nešto dešava prvi put. E pa, 27. maja, od 18h, na novootvorenom Headroom stejdžu u Barutani, nastupiće austrijska sirova house i disko glava – Demuja!

Rođendanska akcija, koju ćemo ostvariti zajedno sa Headroom stejdžom, koji se planira kao dodatni prostor Barutane, gde će se tokom letnje sezone predstavljati svež zvuk, a danas ga zovu – underground. Pomenuti stejdž će u potpunosti odgovarati muzici koju Demuja iskreno propagira, a to su – sunce, palme, kokteli, baloni i gulaš.

DEMUJA

Dečko je bivši bubnjar i brejkdenser, tako da je odlučio da osećaj za igranje sa palicama i nogama prenese u pametno muziciranje po sempleru, sa kojim već oko 10 godina kreira sirovu house muziku, u koju uvek ubacuje atmosferične sosove i disko začine.
Njegovim EP izdanjima se šminkaju izdavačke kuće među kojima su: Freerange Records, Traxx Underground, Nervous Records, Food Music. Od nedavno, rešio je i sam da se šminka svojom muzikom tako što je otvorio sopstveni lejbl – MUJA. Takođe, njegovi miksevi se mogu naći na podkast platformama kao što su Rinse FM, Red Light Radio, NTS Radio, TRAX, Fritz FM, Freerange Radio Show.
Roditeljima može da se pohvali kako je postao deo Red Bull Music Academy Bass Camp koncepta, koji je 2016. održan u Beču, kada je ostavljao otiske prstiju po opremi zajedno sa DJ Zinc i Shed glavama.

www.residentadvisor.net/dj/demuja

SUMATRAN, TRIFUN, KNOWER

Kao podrška Demuji biće i članovi Plugged_in koncepta – Sumatran (HiddenBG), Trifun i Knower – koji se šunjaju po raznim beogradskim malim i velikim mestima za muziciranje.


Oni će takođe uploviti u, njima dobro poznato, plasiranje sunčanih zvukova među zidinama Headroom stejdža, i potruditi se da dostojno predstave celokupnu akciju, koju zaslužuje i glavni gost rođendanskog Plugged_in izdanja.

Info o kartama uskoro

FB Event Plugged_in Birthday party w/ Demuja | headroom