Home

Events

Pero FullHouse • Vladimir Aćić • Alexandar Ivković • Mihajlo

  • Date: September 20, 2019
  • Time:09:00
  • Location: Belgrade, Serbia
  • Venue: HalfBulevar Vojvode Bojovica 10

Legenda hrvatske klabing scene Pero FullHouse gostovaće u našem klubu 20. septembra uz jaku domaću podršku koju čine: Avoid aka Vladimir Acic, Alexandar Ivkovic i Mihajlo.

Pero Brčić posvećeni je ljubitelj elektronske muzike, DJ sa karijerom od preko 25 godina, vlasnik etikete, promoter, ali i vlasnik Moondance Festivala. Njegova ljubav prema elektronskoj muzici vodila ga je od samog početka stvaranja hrvatske elektronske scene 90-ih, koju inspirisan minimal i Detroit techno scenom gradi serijama žurki i klupskih večeri, na koje domaćoj publici dovodi neke od najboljih svetskih selektora, kao što su Laurent Garnier, Carl Cox, Jeff Mills, Richie Hawtin, Mr C i mnoge druge. Osim toga, pokretač je i Omega Ritam Records & Events, najdugovečnije hrvatske etikete i party organizacije koju je umirovio poslije 20 godina da bi se posvetio njegovom Moondance Festivalu i Moondance Records kao i novom mračnijem techno projektu Skeptik .
Za ovu priliku dolazi u orginalnom vinilnom izdanju kao Pero FullHouse koje je usmjerio ka organskom zvuk između housea i techna

Avoid aka Vladimir Acic je jedan od najcenjenijih i najpoznatijih techno DJ-eva i producenata u Srbiji i na Balkanu. Njegovi eksplozivni i energični setovi su ga oblikovali u jednu od najvažnijih figura techno scene regiona, zbog čega je i profesor DJ-inga u muzičkoj školi u Novom Sadu.

Alexandar Ivkovic je beogradski DJ i producent, a profesionalnu karijeru kao DJ započeo je 2002. godine. 2004. godine pridružuje se renomiranoj srpskoj techno organizaciji “Tehnika 8×8”. Radeći na svojim veštinama i produkciji, postaje deo velikih muzičkih festivala I žurki, radeći rame uz rame sa imenima svetske elektronske muzičke scene. U poslednjih nekoliko godina, njegov fokus postaje produkcija i kao rezultat toga nastaju izdanja za Loco Dice-ov label Desolat, Bitten, Serkal, Sanity I drugi. Sva izdanja su podržali Loco Dice, Carl Cox, Umek, Richie Hawtin, Mathias Tanzman, Guti, Anja Schneider…

Mihajlo je precizno definisao sopstveni muzički stil od samog početka svoje karijere, i može se opisati u jednoj rečenici: tehno u svim oblicima i formama. Nikada se nije okrenuo komercijalnoj muzici, ostajući veran svom underground zvuku koji je oduvek voleo da sluša. Odmah je naišao na odobravanje publike u celom regionu, i počeo je da svira u najpopularnijim klubovima i na festivalima, kao što su: Akademija, Energija, Plastic, The Bassement, Soul, Aquarius, EXIT FESTIVAL i Lovefest među brojnim ostalim. Žudnja za konstantnim napretkom, i želja da podeli svoju muziku sa publikom, naterala ga je da sa lokalne pređe na svetsku scenu.

🕚 23h – 09
🎫 500rsd