Home

Events

Pero Defformero Live

  • Date: April 20, 2018
  • Time:21:00
  • Location: Pančevo, Srbija
  • Venue: Apolo DvoranaMaksima Gorkog 6

Pero Defformero su verovatno prvi gastarbajtersko-hipsterski bend sa ex-YU prostora koji su energiju i pompeznost heavy metal muzike spojili sa nakaradnošću turbo-folk pokreta i time čitav pokret, kao takav, izvrgli ruglu i totalno ga izobličili.

Bend je osnovan davne 1993 godine i vremenom je dobijao sve više sledbenika, pa mu se uz zasluženi status utemeljivača jednog sasvim novog žanra, može zahvaliti i na čitavom spektru novih bendova koji su se pojavili u kasnijim godinama…

Sa izuzetnom dozom humora pristupaju svojoj izvedbi na bini pa se od njih svaki put može očekivati pravi frontmensko-gitarski stand up šou. Planovi za ovu godinu (kao i za sve predhodne) su veliki: da se snimi hit koji će ih konačno vinuti do samog dna svetske estrade!

Bilo kako bilo, Pero Defformero je bend koji nudi jedinstveni audio-vizuelni doživljaj muzike, te se on može uporediti jedino sa prvim seksualnim iskustvom:

Nebitno da li je doživljaj bio nežan, strastven i dugačak ili kratak i smešan, sa jednom činjenicom slažu se svi – PAMTI SE CELOG ŽIVOTA!

Karte se nalaze u pretprodaji a cena im je 500din.
Na dan koncerta tj na ulazu, cena će biti 700din.
Predstava počinje u 22h.

FB Event Pero Defformero Live in Apolo(n)