Home

Events

No Sleep Festival 2018 / Official afterparty /

  • Date: November 18, 2018
  • Time:04:00
  • Location: Belgrade, Serbia
  • Venue: MintĐušina 7

#nosleep ludnica➡ OFICIJALNI AFTERI DRUGOG I TREĆEG DANA No Sleep Festival 2018 od 04h-10h u Mintu! 🌓

Posle drugog i trećeg dana No Sleep Festival 2018 očekuju nas osvežavajući afteri, ulaz sa narukvicom sa festivala FREE, regularna ulaznica 300rsd 💣🎶
Jutro 16/17.11. od 04h-07h dočekujemo uz Peter Portmana ime koje je sve više i više uključeno u svetsku muzičku scenu Stvorivši fuziju energije I emocije, potvrđuje, još u ranom dobu, da može stajati čvrsto na zemlji, ali ipak posedovati i takmičarski duh. Jedan od njegovih uspeha je pobeda na regionalnom Burn Residency Ibiza. Kao DJ, njegove različite tehnike su ga dovele do toga da radi rame uz rame sa KiNK, Ten Walls, Darius Syrossian, Victor Ruiz, Nick Curly, Philipp Straub, Denis Sulta i mnogim drugim kolegama. Posle njega od 07h-10h za DJ pult staje ŠĆ aka Luka Šćepanović – mladi DJ čiji se setovi baziraju na House, Funk, Soulful, Tech House muzici. Muzikom se bavi još od malih nogu pa mu činjenica da svira bubanj pomaže u odličnom uklapanju raziličitih ritmova i žanrova muzike, DJ-ingom se bavi od 2015. godine i od tada nastupa po različitim mestima po Beogradu, uvek priređujući publici eksplozivnu energiju i đuskanje do jutra. Njegove žurke odišu sjajnom energijom koju odašilja njegov energični set i ples za DJ pultom.

Poslednji dan festivala ispraćamo afterom 17/18.11. uz Alexander Kirsch od 04h-07h – novo lice na sceni elektronske muzike. Muzikom počinje da se bavi sa 6 godina kada je upisao nižu muzičku školu, smer violina. Njegovo debi izdanje potpisano je za Verbreiten Records izdavačku kuću. Iako se interesuje za više pravaca, uvek će odabrati kvalitetan house i tech-house zvuk za svoje setove. After vikend zatvara Mene od 07h-10h koji godinama ima stalan porast popularnosti, kako i u Srbiji tako i u Evropi. Njegova izdanja podržavaju gotovo svi najveći umetnici kao što su: Jamie Jones, Brothers Martinez, Marco Carola, Richie Hawtin, Nicole Moudaber, Steve Lawler, Detlef i mnogi drugi. Njegov najveći uspeh je nastup na Fire Stage-u na Lovefestu i na poznatoj Dance areni na Exit Festivalu. U njegovim setovima možete čuti uglavnom hip house s elementima tech-a.

FB Event