Home

Events

Nemax Birthday Bash at Ben Akiba

  • Date: January 31, 2019
  • Time:22:00
  • Location: Belgrade, Serbia
  • Venue: Ben Akiba White Longue & Art GalleryBraće Krsmanović 6

U četvrtak 31.januara Nemax slavi svoj 30.rodjendan(po drugi put) i tim povodom vas poziva da svojim prisustvom uveličate ovaj happening.

𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐔𝐏:
kLaus
Kristijan Šajković
Milovan Stojanovic
Vanovic
Nemax

—————————————————
kLaus
Osnivač i generalni menadžer organizacije “Public P”, koju čini podcast, blog i serijal event-ova. Uz pomoć tima koji je okupio, od Public P-a uspeva da stvori brend koji postaje prepoznatljiv u regionu neprestano iznenađujući novim imenima i promovišući underground zvuk i kulturu. Iza sebe ima preko 50 bukinga, realizovanih u prethodnih sedam godina. U prethodne četiri godine radi na projektima “Club Tunnel” I “No Sleep Novi Sad” stejdžu na Exit Festivalu. Nastupao u gotovo svim klubovima i festivalima u regionu, između ostalog na Dance Arena-I I No Sleep stejdzu na Exit Festivalu u Novom Sadu i Sea Dance Festivalu (CG), Lovefestu, Revolution (RO), Green Love Festivalu I mnogim drugim
Njegovi DJ setovi su spoj Dub techna i melodičnog post industrijskog zvuka

🔈
https://www.facebook.com/publicpee
https://www.mixcloud.com/klauspuh/
https://www.residentadvisor.net/dj/klaus

—————————————————
Milovan Stojanovic, jedan od predstavnika DBDZ kolektiva, je introvertni stvaralac sa fokusom na muzicku produkciju. Trudi se da ostavi trag kroz žanrove poput minimal-a i micro-house-a. Pomenuti muzicki pravci koje propagira mogu se cuti na njegovom EP-ju, izdatom za srpski brosh records, koji je fuzija prevelike želje za igranjem i mikroskopskih detalja koji zakljucavaju ritam. Kada se nade za DJ pultom, njegovi setovi odišu prepoznatljivim izborom muzike, savršenom tehnikom miksanja i energicnim odnosom sa publikom.

🔈
https://www.facebook.com/dbdz381/
https://soundcloud.com/milovan-stojanovic
https://soundcloud.com/dbdz381
https://www.mixcloud.com/dbdz381/

—————————————————
Kristijan Šajković
Godine posmatranja i slušanja starijih kolega DJ-eva spontano pokreću Kristijanov kreativni output krajem 2013. godine.
Otvoren pristup i ogromno poznavanje različitih muzičkih žanrova vode njegov muzički potpis do suptilnosti mikro hausa i minimala. Repetitivni, inteligentni i konstantno promenljivi ritmovi su nešto po čemu su njegovi setovi prepoznatljivi.

🔈
https://www.residentadvisor.net/dj/kristijansajkovic

—————————————————
Vanovic
Nemanja Vanović je DJ i producent iz Beograda. Njegovi setovi su mešavina minimal, techno i house-a, kroz koje se provlače afro i perkusivni elementi. Iza sebe ima nastupe na svim vecim festivalima i klubovima u Srbiji i regionu, kao i nekoliko izdanja na stranim i domaćim etiketama, među kojima su Brosh i Sake & Vinyl Only, gde se našao sa velikanima novog talasa minimal – techno zvuka. Rezident je Social Club-a klupske večeri u klubu Gadost u organizaciji Marka Nastića. Takodje je rezident Easy Tiger serijala žurki koji je do danas ugostio imena kao što su Barac, Premiesku, Seuil, Adam Shelton, Enzo Siragusa. Delio je pult sa velikanima svetske scene kao sto su Wehbba, Rolando, Okain, Marko Nastic, Luigi Madonna, Premiesku, Barac, Uto Karem.

🔈
https://soundcloud.com/nemanjavanovic
—————————————————
Nemax
Svoje interesovanje za muziku Nemax pokazuje još u srednjoškolskim danima, a za elektronsku muziku i DJ ozbiljnije počinje da se interesuje 2005. godine, kada i dobija svoje prve angažmane. Svoje setove, uglavnom bazirane na techno i minimal-tech-house zvuku, imao je priliku da predstavi publici u Beogradu, širom Srbije i regiona ali i u Švajcarskoj, Norveskoj, Gruziji, Španiji, Grčkoj.

🔈 http://www.mixcloud.com/nemax
—————————————————