Home

Events

Ne moraš u Berlin: DEMO (Hybrid Set) ALL NIGHT LONG

  • Date: February 15, 2019
  • Time:23:00
  • Location: Beograd, Serbia
  • Venue: DOTFrancuska 6

DEMO dvojac koji čine Deda i Moca nastupiće u petak 15. februara u klubu DOT. Te večeri beogradske klabere DEMO svojim novim hybrid di-džej setom vodi u Berlin,uz specijalan plesni performans Twisted Dolls pole art studio-a. DEMO će klasičan di-džejing spojiti sa live act-om i postojeće trake oplemeniti dodatnim semplovima i efektima.
DEMO ekipa se nedavno pojavila u Beogradu i donosi pravo osveženje na domaću elektronsku scenu. Za sebe kažu da su techno bend nastali u galaksiji Antennae i da su došli na planetu Zemlju sa zadatkom da kreiraju fabriku emocija ispoljenu kroz muziku i umetnost koja će ljudima pružiti mogućnost da osećaju dublje.
Njihovi setovi odlikuju melodic techno notama. Svoju muziku opisuju kao harmoničnu tehnozu sa prepoznatljivom melodijom, gde se trake razlikuju jedna od druge, moraju biti “pevljive” i pokretati ljude uz bit koji nije konstantno isti. Na nastupima vode računa da se publika dobro zabavlja. Njihova misija je da moćni zvuk koji stvaraju, transferom čiste emocije i strasti učine dostupnim ljudima na ovoj planeti.