Home

Events

Music Reactions visits MAD Night Club

  • Date: January 1, 2019
  • Time:23:00
  • Location: Novi Sad, Serbia
  • Venue: MAD Night ClubBulevar Mihajla Pupina 6

Prvog dana 2019. godine MAD Night Club ugostiće rezidente organizacije koja je poslednje dve godine igra sve zapaženiju ulogu na beogradskoj tehno sceni, u goste nam dolaze Betomeng i RAR.

Music Reactions je organizacija koja se poslednje dve godine bavi promovisanjem i organizacijom događaja zasnovanih na vrednostima tehno kulture. Svoje progresivno razmišljanje na temu elektronske muzike potvrdili su predstavljajući domaćoj publici umetnike kao što su: Etapp Kyle, 999999999 (Live), I Hate Models, Under Black Helmet, Schwefelgelb (Live), Anetha, Raär, Charles Fenckler, Reflec, Emmanuel, Technokunst, Clara Cuve, 2018. godinu su uspešno zatvorili gostovanjima Setaoc Mass-a i Yan Cook-a (Live), a kao prvi gost u 2019. najavljen je dugo očekivani VSK.

Ostvarili su saradnju sa beogradskim klubovima Drugstore, Brod 20/44, KPTM, KC Grad, klubom Pogon u Pančevu, klubom Feedback u Nišu, novosadskoj publici po prvi put će se, u klubu MAD, predstaviti gostovanjem svoj dva najiskusnija rezidenta RARa i Betomeng.

https://soundcloud.com/musicreactions/betomeng-4th-may-2018-drugstore
https://soundcloud.com/musicreactions/react-podcast-011-rar
https://soundcloud.com/musicreactions
http://musicreactions.com/

ϟ Entrance: 300RSD
ϟ Only 21+ allowed
ϟ Zero tolerance to people under the influence of any kind of drugs
ϟ You are not allowed to leave the club’s perimeter otherwise you’ll have to re-pay the price of the ticket in order to get in again.
ϟ Please note that the we reserve the right to select our clients!
ϟ Join us in the new chapter of MADNESS.

FB Event