Home

Events

MORT / Пасош / Kontakt 2019 / SubBeerni Centar / 20. mart

  • Date: March 20, 2019
  • Time:20:00
  • Location: Belgrade, Serbia
  • Venue: SubBeerni CentarCetinjska 15

Kontakt Beograd predstavlja:

Spoj kakav se viđa na #Kontakt2019 pa ko zna kad… Možda ako im se putevi ponovo ukrste tamo negde nadomak Sibira 🙂

M.O.R.T. (HR) i ПАСОШ (RU)
20. marta u SubBeerni Centar!

Ulaz: 400 dinara (ulaznice će biti dostupne samo na veče koncerta)

***

Za koncertno otvaranje trećeg #Kontakt-a osmislili smo ovu ludačku kombinaciju, kojoj se, nadamo se, radujete koliko i mi!

Zavodnička nonšalancija preglasnih M.O.R.T.ovaca već godinama osvaja region. Najautentičniji autorski bend na našim prostorima uvek se rado vraća u Beograd, što ne čudi, budući da je armija njihovih fanova sve brojnija, a komentari na njihove koncerte

,,Od sinoćnog koncerta hrvatske grupe M.O.R.T. zaista ništa nisam očekivala. A to što se dešavalo skoro puna dva sata je jedan od najboljih koncerata na kome sam bila u skorijoj prošlosti” Džabaletan

I uvek bude tako!

Za M.O.R.T. nema mnogo priče, jedan je M.O.R.T, publika to već odlično zna, ali ПАСОШ…

Moskovski bend koji osvaja Rusiju, a čiji je fontmen (na slici skroz desno) Petar Martić, rođen u Beogradu. Sa 11 godina odselio je za Moskvu i postao zvezda ruske alternativne rock scene.

Imaju milionske preglede i slušanja. Predvodnici su najvećih festivala u bivšem SSSRu. A Kontakt Petru ispunjava veliku želju: da sa Pasošem nastupi u rodnom gradu.

Zato će koncertna premijera koju će prirediti #Kontakt2019 biti posebna. U Rusiji ih smatraju najperspektivnijim rock omladincima, a sa punih pravom ih kritika poredi sa Dinosaur Jr, Wipers, Cloud Nothings i Jawbreaker.

Kakav će to kleš eksplozivnih energija da bude na otvaranju trećeg Kontakta – u sredu, 20. marta, u SubBeerni Centar