Home

Events

Metodi Hristov

  • Date: June 22, 2018
  • Time:23:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: Splav LastaSajam
Metodi Hristov: Ljubimac BG klabera za vrelu noć na Savi!

Beogradski poklonici elektronskog zvuka zadovoljno trljaju ruke pošto se ovog vikenda u prestonicu Srbije vraća jedan od lidera novog tek-haus talasa i čovek koji ima status junaka kod domaćih klabera – Metodi Hristov!

Karakterističan zvuk ovog umetnika iz Sofije, od kada je izbacio hit traku Step Outside, kao virus se proširio svetskom elektronskom scenom i zarazio publike na svim meridijanima. Redovan je gost na eminetnim festivalima i u svetskim klubovima, a osim što je zaludeo publiku, uspeo je i nešto još teže – da dobije naklonost velikana scene. Prekaljeni asovi kao što su Matthias Tanzmann, Marco Carola, Richie Hawtin, Joris Voorn, Mendo, Jay Lumen i Pan-Pot, samo su neki od onih koji su u svojim listama našli mesta za izdanja mladog Bugarina.

Mračni momenti tech-house, koje vešto pretapa sa energičnijom i sirovijom muzikom doveli su Hristova i do titule jednog od omiljenih artista u celom regionu, a pogotovo u Srbiji. Posebna veza sa domaćim klaberima se rodila posle više nezaboravnih nastupa u Beogradu i Novom Sadu, a Metodi nikad nije krio da je ta ljubav uzajmna.

– Da, poslednje žurke u Beogradu i NovomSadu su bile veoma jake! Volim da nastupam u Srbiji i na Balkanu generalno, zato što ljudi ovde vole techno i mračnu stranu tech house muzike – izjavio je u jednom od intervjua bugarski DJ.

Metodi Hristov će nastupiti 22. juna na splavu Lastu na Sajmu, a ulaz je slobodan.