Home

Events

Metal vs Hardcore

  • Date: May 5, 2018
  • Time:20:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: ElektropionirCetinjska 15

Hellvetica

Švajcarski thrash metal hardcore sastav, prvi put u Beogradu u okviru evropsle turneje kroz koju promovišu novi album “Against The Odds”. Dolaze iz gradića Lenzburg na severu Švajcarske, iza sebe imaju više turneja a poznati su i po jako energičnom nastupu i pravljenju odlične atmosfere. Definitivno bend za ljubitelje dobre zabave!

www.facebook.com/officialhellvetica

Odd Crew

Već uveliko poznati nam Bugari, dolaze iz Sofije da još jednom pokažu koliko moćan jedan bend sa ovih prostora može da bude. Pored standardnih rifova poput “Mark These Words”, “Lay On Me”, “A Bottle Of Friends” nadamo se bar delu promovisanju dolazećeg akustičnog albuma.

www.facebook.com/oddcrew

The Valley

Relativno mlad bend ali ne i tako mladi i nepoznati momci iz Subotice. The Valley je nastao kao hardcore ideja da muzikom pokušaju da se razbiju monotonija i sivilo jednog grada na severu Srbije. Ideja je opstala a bend je u usponu, pogotovo od najave za izlazak prvog albuma “Never Give Up” koji trenutno promovišu.

www.facebook.com/valleythe

VIOLENT CHAPTER

VC uveliko radi na novom materijalu i planira još jednom ulazak u studio. Do sada je toliko zagarantovano a u međuvremenu su u planu koncerti u regionu. Kao domaćini, Violent Chapter će otvoriti događaj i sa zadovoljstvom prepustiti ostatak večeri gostima.

www.facebook.com/violentchapter

FB Event Metal vs Hardcore