Home

Events

Manivi, Soul Society otvaranje sezone

  • Date: October 6, 2018
  • Time:21:30
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: SOUL SOCIETYDrinčićeva 1

U okviru druge, a subotnje, večeri otvaranja koncertne sezone u klubu Soul Society – Stari Bitef, imaćete priliku i zadovoljstvo da uživate u celovečernjem nastupu jazz/soul grupe Manivi koju predvodi senzibilna, jedna i neponovljiva, vokalistkinja i instrumentalistkinja Ivana Vukmirović Manivi.

Ivana Vukmirovic Manivi je jazz/soul kantautorka iz Beograda.
2016. godine je objavila album prvenac “Manivi”, pod okriljem renomirane izdavačke kuće ’’Lampshade media’’. Album se sastoji od devet numera na engleskom jeziku koje su u studiju uživo odsvirane.
Kolaboracija sa vrsnim džez/soul muzičarima, kompatibilnim u muzičkom senzibilitetu, donela je ovom albumu raznolikost i nesvakidašnju lepotu. Ta interakcija se poput magije prenosi na publiku i to je i razlog zašto se za Manivi uvek traži karta više i uvek ponovo dolazi na njihove nastupe.

Bend Manivi čine neki od najeminentnijih muzičara u regionu:
Pedja Milutinović- bubanj
(Vasil Hadžimanov band, Quzama, Shime Trio)
Dragan Ćalina- klavijature
(prof. klavira školovan na prestižnom konzervatorijumu u Amsterdamu)
Dejan Antović- bas (Balkanopolis, Octave Listner)

Manivi piše o socijalnim temama, o pritisku modernog doba, kao i o ljubavi i intimnosti. Njena muzika je mešavina pop zvuka, soul/funk-a sa primesama modernog jazz-a.
Pored autorskog materijala, Manivi bend će na svoj način izvoditi numere Erykah Badu, D’Angelo i Robert Glasper Miss Jill Scott, Thundercat, Hiatus Kaiyote…

Svi vi koji imate ova imena na plejlisti i uši za kvalitetan zvuk -ne propuštajte da čujete kako se ova ekipa poigrava oko soul-a, alternativnog popa, mile elektronike i fuzije drugih žanrova!

Dođite ranije i uhvatite svoje mesto, družite se uz društvo Soula.
Očekujte jednu evoluciju i renesansu zvuka u Soul Society, .

Rezervacije na 063/377420
Ulaz: 300 dinara ( KARTE SE KUPUJU NA ULAZU U KLUB, NA VEČE KONCERTA)
Vrata od 21:30h