Home

Events

Luka Concrete – Feedback

  • Date: December 8, 2018
  • Time:23:00
  • Location: Nis, Serbia
  • Venue: FEEDBACKBalkanska 2a

Luka Petrović prve kontakte sa elektronskom muzikom imao je u čuvenim klubovima Industria i Barutana, koje je posećivao još kao tinejdžer. Od 2000. godine počinje profesionalno da se bavi DJ-ingom i da beleži prve nastupe, a ubrzo postaje rezident svih aktuelnih klubova i festivala u Beogradu, Srbiji i regionu. Jedan je od osnivača i aktivnih članova Concrete Djz organizacije u okviru koje se pored DJ-inga i produkcije bavi organizacijom događaja. Za ovih 18 godina koliko je na sceni, odlikuje ga i studijski rad sa Concrete Djz ekipom u kome su nastala 4 EP samostalna izdanja na vinilu i preko 20 kolaboracija sa kolegama sa scene. Tokom svoje DJ karijere nastupao je na događajima sa velikim imenima svetske tehno scene kao što su Umek, Dave Clarke, The Advent, Len Faki, Marco Carola, Sam Paganini, Oscar Mulero, CJ Bolland, Dax J, Planetary Assault System, Perc, Jonas Kopp, Julian Jeweil, SNTS, Reeko, Par Grindvik, Monoloc, Kriz, Christian Wunsch, UVB, Black Asteroid, Dj Misjah, Billy Nasty, Ben Long , D.A.V.E. The Drummer, Chris Liberator, Mike Humphries, Mark Eg, David Moleon, Marika Rosa, DJ Murphy, X Dream i mnogi drugi.

MILENKO
MILENKO – je svoje ime, osim umećem miksovanja i pažljivim izborom muzike, bez imalo sumnje učvrstio promoterskim radom i organizacijom najkvalitetnijih techno žurki u Nišu, koje redovno okupljaju publiku sa područja cele južne Srbije. U DJ vodama od 2003. dve godine kasnije okreće se i produkciji, što se osetno odrazilo na broj poziva za gostovanja ne samo u našoj zemlji već i u regionalnim centrima Hrvatske, BiH i Crne Gore. U klubovima i na festivalima DJ pult delio je sa eminentnim imenima evropske i svetske scene: Dave Clarke , Marco Bailey, A.Paul, Alexander Kowalski, Skober, The Yellowheads, Tom Hades, Billy Nasty, Petar Dundov, Alex Smoke, Boza Podunavac, Vlada Janjić, Dejan Milicevic, Mladen Tomic, Sinisa Tamamovic, Kobaja, Veztax, Speedy, Dr.Adji …

PAGAN AKA DR.ADJI
Pagan – Nebrojeno je materijala koje je od 2012. do danas objavio za više od petnaest etabliranih etiketa (Parabola, Tauten, DSR Digital/Drugstore Records, WAM-We Are Music, Klinik:Room …), a da je reč o izvarednim izdanjima potvrđuju Markantonio, Richie Hawtin, Marco Carola, Joseph Capriati, Paco Osuna, Umek, Maceo Plex/Maetrik, Christian Varela, Mikael Jonasson, Nick Waren, Pedro Delgrado i mnogi drugi koji biraju Adjijevu produkciju za svoje nastupe širom sveta.
U klubovima i na festivalima DJ pult delio je sa eminentnim imenima evropske i svetske scene: A.Paul, David Moleon, Mikael Jonasson, The YellowHeads, Skober, Timmo, Vextax, Kalden Bess, kao I domaće : Milenko, Speedy, Boza Podunavac, TKNO, Randy Mihajlovic, Lea Dobricic, Kristina Lalic, Marko Milosavljevic, Kobaya, Bokee, Janus, Milos Vujovic, Vid Marjanovic, Sugar Lobby, Alexandar Ivkovic, Mihajlo HFM, Concrete DJz.

Formiranje sopstvene izdavačke kuće ‘’Subbteraneus’’,u 2016.godini, logičan je sled u Adjijevoj uspešnoj karijeri,dok 2018.pocinje sa novim alijasom, PAGAN.