Home

Events

E V O K E /\ Lea Dobričić & Nusha

  • Date: December 7, 2018
  • Time:22:00
  • Location: Novi Sad, Serbia
  • Venue: Hala 6Novosadski Sajam

/\ E V O K E /\
PREDSTAVLJA
Lea Dobricic & NUSHA

PETAK 7. DECEMBAR
HALA 6 NOVOSADSKOG SAJMA

=============

Ulaznica po ograničenoj POKLON ceni od 390 dinara su u prodaji putem GIGS TIX prodajne mreže i online na https://found.ee/mG0A.

=============

Lea Dobričić svoju muzičku avanturu započela je 2005. godine, a od tada njenu karijeru krase brojna zavidna dostignuća. Svojom harizmom, talentom i marljivošću izazvala je pravi boom poslednjih nekoliko godina nastupajući u većini prestižnih klubova i festivala u Evropi i šire. Vrti zarazni mix deep house-a, tech house-a, minimala i techn-a, čime osvaja publiku gde god se pojavi. Preciznom tehnikom i neverovatnom elegancijom na jedinstven način donosi svežinu i neverovatnu energiju. Uvek posebna, svojim nastupom izaziva snažne emocije i vrhunski doživljaj muzike zbog čega je mixpult delila sa velikim imenima kao što su Laurent Garnier, Luciano, Richie Hawtin, Umek, Dubfire, Marco Carola, Anja Schneider, Miss Kittin, Azzari & III, Beltek, Supernova, Claude VonStroke, Carlo Lio, Layo & Bushwacka, Silicone Soul i brojni drugi.

https://www.residentadvisor.net/dj/djleadobricic
https://soundcloud.com/leadobricic

Nusha je još od malena u muzici, a svoju DJ karijeru započela je 2007. i za veoma kratko vreme je stigla do momenta kada deli DJ pult sa velikim imenima poput Dubfire, Solomun, Green Velvet, Monika Kruse, James Zabiela… Pored DJ karijere takodje je postavila visoke standarde svoje produkcije izdanjima za lejblove Defected Records, Suruba X, Crossfrontier Audio i 1Trax. Nusha je poznata da kroz svoje setove uvek predstavlja nešto novo i iz tog razloga njena karijera neprestano raste.

https://www.residentadvisor.net/dj/nusha
https://soundcloud.com/nushaa