Home

Events

Kezz x Trifun

  • Date: October 27, 2018
  • Time:23:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: Kulturni Centar GRADBrace Krsmanović 4

Premijerno u KC Gradu, Kezz i Trifun će izvesti svoj improvizacioni set elektronske muzike. 🔊

Muziku će stvarati uživo, improvizovanjem na ritam mašini, sempleru, looperu, klavijaturi, gitari i perkusijama, uz uplive karakterističnih Kezz vokala, stvarajući jedinstven i neponovljiv performans.

Pre live-a, publiku će zagrevati pojedinačno svojim setovima, a nakon toga sledi i b2b u kombinaciji sa live elementima.

Ulaz: 300rsd

………………………………………………………………………………………….

Kezz – Tamara Ristić je producentkinja i live looping umetnica. Nova i sve popularnija forma njenih nastupa su live setovi, u kojima svoju autorsku muziku miksuje sa elektronikom i raznim drugim žanrovima, a uz sve to peva i improvizuje uživo. Prvi studijski album “Kezz” objavila je prošle godine u izdanju kuće Mascom Records. Njen muzički izraz je prepoznatljiv po jedinstvenoj kombinaciji modernog, elektroakustičnog zvuka i stilizovanog pevanja inspirisanog izvornom muzikom Balkana, ali i po veoma emotivnoj interpretaciji i jakoj energiji.

Trifun – Aleksandar Trifunović je mladi DJ i producent iz Beograda. House pesme “Novi Dan” i “Sve što imam”, koje je izdao za kuću Lampshade media, brzo stekle popularnost i popele se na prvo mesto MTV Adria top-liste, na kojoj su ostale nekoliko nedelja. Njegovi DJ setovi su sofisticirana mešavina izvornog house saunda i moderne elektronike, u kojima ističe umetnike koji su vam možda promakli, kao i svoju autorsku muziku. Jedan je od osnivača platforme Plugged_in i deo kolektiva Hidden Bg i Rndmslv.

FB Event