Home

Events

IrieFM koncert u Domu omladine

  • Date: December 15, 2018
  • Time:20:00
  • Location: Beograd, Serbia
  • Venue: DOM OMLADINE BEOGRADAMakedonska 22

“Putevi“ će se zvanično naći u prodaji od 15. decembra za kada je zakazan i prvi veliki beogradski koncert u Domu omladine. Uz hitove poput „Kliziš“, „Putevi“ i „Ljubav što smo stvorili”, IrieFM će po prvi put predstaviti beogradskoj publici sve nove pesme sa dugo očekivanog albuma.
Nakon prvog albuma i regea sa kojim su ih do sada najviše povezivali, album „Putevi“ pokazuje u kojim sve pravcima domaći pop zvuk može da se kreće. U matricama najsavremenijeg zvuka, odličnog i krajnje svedenog teksta, iskrenost ove osmorke osvaja u momentu. IrieFm ističe se kao sastav koji ne pravi kompromise kada je muzika u pitanju što publika prepoznaje i sa poverenjem iščekuje svaki novitet ovih zaljubljenika u muziku.

CD izdanje „Putevi“ + KARTU za koncert možete poručiti u pretprodaji po specijalnoj ceni od 1499 rsd. dok je cena diska, izvan ove specijalne ponude 699 rsd. Više na https://bit.ly/2STO4QT

Puna cena karte za koncert 15.12.18. iznosi 1,000 rsd (na dan koncerta 1,100 rsd). Karte će se naći u prodaji na svim Eventim prodajnim mestima od srede 24.10.18.

Predgrupe: Kezz i DRUM

Kezz – Tamara Ristić je producentkinja i live looping umetnica. Nova i sve popularnija forma njenih nastupa su live setovi, u kojima svoju autorsku muziku miksuje sa elektronikom i raznim drugim žanrovima, a uz sve to peva i improvizuje uživo. Prvi studijski album “Kezz” objavila je prošle godine u izdanju Mascom Records.

Grupa DRAM postoji od maja 2017. i žanrovski pripada kombinaciji Blue-Eyed Soula, Popa i Američkog Roots Rocka. DRAM u ovom trenutku na živim nastupima izvodi kombinaciju autorskog materijala i nestandardnih obrada stranih izvođača.