Home

Events

Insolence

  • Date: June 15, 2018
  • Time:23:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: DrugstoreBulevar Despota Stefana 115

Insolence serija predstavlja mlade producente u klubu Drugstore

U petak 15. juna od 23h, pred publiku okupljenu u Drugstore bašti izaći će nova generacija beogradskih producenata, Matej Rusmir, Andria i Dondolan. Svojim dosadašnjim nastupima u klubu dokazali su potrebu za predstavljanjem u okviru posebne večeri.

Insolence je naziv serije događaja u klubu Drugstore, koja za cilj ima da predstavi sveža imena na sceni. Ove klupske večeri povešće Matej Rusmir, Andria i Dondolan.

Matej Rusmir je jedan od najmlađih producenata i DJ-eva u Beogradu. Sklon mračnom i minimalističkom zvuku, u poslednje vreme isteresuje se za uvođenje etno elemenata u svoju produkciju. U njegovoj muzici može čuje se dosta semplova vokala, analognih perkusija i gitare. Kao i u DJ setu, preovlađuje hipnotički i minimalistički tehno vajb, sa zagonetnim i pretećim zvukovima u isto vreme.

Poslušajte: 

Andria je zapaženo ime domaće eksperimentalne scene elektronske muzike. Njegovu produkciju karakteriše složena energična ritmička struktura. Ona je bliska IDM-u (Intelligent Dance Music), ali poseduje euforičnije udarce tehna, uz povremeno melodičnije sintaške momente.

Andria je nedavno debitovao, objavivši svoje trake u okviru prvog izdanja YES etikete.

Poslušajte: Andria – Unfinished Country (YES001)

Dondolan je ambiciozni producent koji bira trake sa ciljem najneposrednije konekcije sa publikom, stvarajući intimne zvučne atmosfere. Njegov afinitet prema starijim klupskim hitovima garantuje nostalgično putovanje.

Ulaznice za ovu zgodu biće dostupne na vratima kluba, a iznosiće 300 dinara.

Program za treći vikend juna:

Petak, 15. jun: Vrooom, konceptualni koncert Erotizam

Petak, 15. jun: Insolence at Garden of Drugstore

Subota, 16. jun: Granična lepota / Borderline Beauty

Subota, 16. jun: OFF Program • Garden of Drugstore