Home

Events

Hurleur, Navy ne obećava, Keni nije mrtav

  • Date: July 1, 2018
  • Time:19:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: GAVEZ KLUBAda Ciganlija

Bendovi inspirisani pank rok zvukom, Hurleur, NAVY ne obećava i Keni Nije Mrtav, koncertno će otvoriti PRIS Stage koji se nalazi u okviru Gavez Kluba na Adi Ciganliji, u nedelju, 1. jula.

Odlučili smo da zbog promene datuma koncert počne ranije nego što je planirano, te će ulaz biti otvoren u 19 časova, Keni nije mrtav će nastupiti u 19 časova i 15 minuta, Hurleur će se na bini naći u 20 časova i 15 minuta, dok će veče zatvoriti Navy ne obećava nastupom koji će otpočeti u 21 čas i 15 minuta, a muzički program će biti okončan oko 22 časa.

Hurleur je energični pank rok četverac, oformljen u Negotinu 2012. godine. Trenutno je grupa stacionirana u Beogradu. Premda je reč o veoma mladim ljudima, ova četvorka može da se pohvali pozamašnim koncertnim iskustvima, a kao najznačajnija iz korpusa istih možemo istaći nastupe na Belgrade Beer Fest-u, EXIT festivalu, Arsenal-u, Zaječarskoj Gitarijadi, kao i veliki broj klupskih koncerata i svirki. Sastav je zimus objavio album prvenac koji nosi naziv Ja! pod okriljem izdavačke kuće RnR Records, te će ovom prilikom promovisati isti, a publika će imati priliku da kupi fizička izdanja albuma.

NAVY ne obećava je novi beogradski bend nastao tokom leta 2016. godine u mračnim hodnicima Bigza. Sa svoja dva singla Novi kult i Kventin Tarantino već su uspeli da podignu prašinu i polarišu sujetnu rokenrol scenu na one koji ih vole i one koji ih mrze.

Bend Keni Nije Mrtav je oformljen prošlog leta u Kruševcu. Nasuprot stereotipima jednog pank benda, KNM baš i ne obiluje socijalno angažovanim tekstovima koji bi se uvrteli u glavu nekom novopečenom buntovniku koji sebe etiketira verovatno iz pomodarstva. Prostor za probe je sve tesnije nastanjen tekstovima prožetim detaljnim preispitivanjima, ukazivanjem na lične nedostatke i ciljeve, kao i impresijama i emotivnim rasplinućima koja po autoru tekstova zaslužuju mesto na repertoaru.

Početak događaja zakazan je za 20 časova. Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 150 dinara, dok će na ulazu iznositi 250 dinara. Pretprodajno mesto je pab Cigla & Krigla, a karte možete nabaviti porukom u inbox stranice PRIS, putem mejla redakcija@pris.rs ili broja telefona 065 4165 323, kao i kod članova bendova.