Home

Events

Frau Casio vs Decay

  • Date: April 7, 2018
  • Time:20:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: Zappa BarkaUšće bb

Nakon dva uspešna POPactually Soirée-a  u KC Gradu na kojima su predstavljeni pevačica Bojana Vunturišević, grupa About Lorna, duo Weird Fishes i lokalni dreg izvođači, u subotu, 7. aprila, prelazimo reku i idemo na sve atraktivnije mesto – Zappa Barku, gde će ranije hitove i sasvim nove pesme predstaviti elektropop atrakcija Frau Casio vs Decay!

Frau Casio jedan je od projekata Ide Prester, voditeljke popularnih televizijskih emisija u Hrvatskoj i Srbiji. Njime iskazuje svoju zreliju ljubav prema elektropopu, nešto mračnijem nego onom koji ju je proslavio sa projektom LollobrigidaIda nosi šarm diva stare jugoslavije i britkost skandinavske estetike. Vokal joj je prepoznatljiv, a njeni tekstovi su uvek scenični, koliko i društveno osvešćeni. On-stage persona Frau joj je prilika za saradnju sa producentima kao što su Seagull Prime i MKDSL, a sada joj je nerazdvojni partner momak koji stvara pod imenom Decay
 
Nemanja Rančić je bio deo projekta Audionova i digitalne etikete Rezonant, a producirao je i svirao u metalcore bendu Hit The Ground i sastavuBalkanika. Paralelno se bavi kompozicijom i produkcijom muzike za video igre, a kao Decay istražuje ljubav prema sintisajzerima u očiglednijim žanrovima kao što su elektro i sintpop, ali i u brejkbitu i trensu. 
 
Nastup u subotu posebno raduje jer se tek zavrteo novi singl! Na njemu je i izvođačica poznata domaćoj publici koja se ovoga puta misteriozno predstavlja kao Gospoja Terca. Spot za pesmu Dvoje pogledajte preko sledećeg linka:

Zappa Barka nalazi se na novobeogradskoj strani, uz Brankov most.  Karta za ovaj nastup košta 500 dinara.  Za aktuelne informacije, pratite Facebook event: fb.com/events/199061324023709