Home

Events

Fatima Hajji

  • Date: April 6, 2018
  • Time:23:00
  • Location: Novi Sad
  • Venue: QuarterKineska četvrt, Bulevar Despota Stefana 5

Španska tehno diva Fatima Hajji prvi put će i novosadskoj publici pokazati zašto je jedna od najomiljenijih predstavnica tvrđeg elektronskog zvuka. Svojim neverovatnim umećem i jedinstvenim muzičkim odabirom uvek pravi zagarantovano dobru atmosferu. Pored DJ-inga i produkcije, vodi produkcijsku kuću Silver M.

Uvek je rado viđen gost na velikim svetskim festivalima kao što su Awakenings, Tomorrowland, Decibel, Free Your Mind, Liberty White, Nature One, Toxicator, a ne možemo zanemariti ni mnogobrojne nastupe u legendarnim klubovima kao što su Tresor, Florida 135, Fabrik, Razzmatazz, Opera…

Njena mladalačka spontanost, eksplozivni show i nepresušna energija obećavaju rušenje granica i nezaboravno iskustvo.

Concrete Djz (Luka, Mita, Bojan i Matsura) poceli su da se zanimaju za elektronsku muziku davne 1997 godine, koja je bila ujedno i godina formiranja Techno scene u Beogradu. Vrlo brzo ih je ljubav prema muzici naterala da i oni sami krenu da se bave njom. Od osnivanja Konkrita 2003 godine, ova organizacija je odgovorna za organizovanje veikog broja žurki u Srbiji. Tokom ovog perioda nastupali su širom Srbije kao i u Engleskoj, Velsu, Makedoniji, Brazilu, Italiji, Bosni, Bugarskoj, Crnoj Gori i Hrvatskoj. Njihov stil je Techno, varirajuci od mracnih bitova do pumpajucih ritomova kroz koje se prožimaju razliciti elementi i melodije kombinujuci njihov zvuk u mocni i inteligentni mix. Kao producenti, njihovo prvo izdanje izlazi 2006 godine na etiketi Betamax Recordings.Ubrzo nakon toga sledi preko 20 vinil izdanja na dobro poznatim etiketama. Danas su poznati i kao organizatori Edit:Tehno dogadaja, vlasnici Armatura izdavacke kuce kao i domacini Beton radio show-a.

Sugar Lobby je DJ iz Beograda ,kao producentkinja je izdala svoje trake za Organism,Induxtriall Records,RCR Black Limited.Sugar Lobby je nastupala u Svajcarskoj,Nemackoj,Holandiji,Poljskoj i drugim drzava Jugoistocne Evrope a aktivno nastupa u regionu .U 2017 godini otvara legendarnu Dance Arenu i nastupa na Love Fest fire stagu sto smatra vrhuncem njene dosadasnje karijere .Do sada je delila deckove sa artistima kao sto su Truss,Ellen Allien,Karenn,Rebekah,Jeff Mills,Jay Clarke ,Marcus Worgull i mnogi drugi.Njeni setovi su hipnoticki, dinamicni ,inspirisani zvukom iz izdavačkih kuća kao što su Polegroup, Token,Gynoid Audio.