Home

Events

EASY afterhours⁵ w/ Battric & MIVU, Nemax, Vladimir Dragaš

  • Date: January 13, 2019
  • Time:05:00
  • Location: Belgrade, Serbia
  • Venue: Ben Akiba White Lounge & Art GalleryBrace Krsmanović 6

Peti event u okviru 𝙀𝘼𝙎𝙔 𝘼𝙁𝙏𝙀𝙍𝙃𝙊𝙐𝙍𝙎 serijala, ovoga puta u goste nam dolazi svima dobro poznat dvojac Battric & MIVU! Pored toga što dele svoju ljubav prema muzici i izvrsni su didžejevi, obojica su se nedavno našli i u ulogama očeva! Posle kraće pauze nastupiće u klubu Ben Akiba u nedelju 13.januara od 5am. Željni pulta i dobre klupske atmosfere najavljuju dobru djusku i noć za pamćenje.
Kao sto već znate, 𝙀𝘼𝙎𝙔 𝘼𝙁𝙏𝙀𝙍𝙃𝙊𝙐𝙍𝙎 serijal plasira minimal zvuk sa primesama housea i techna i dovodi najkvalitetnije domaće i strane artiste tog zvuka. Kao domaća podrška nastupiće rezident Easy afterhours serijala Nemax, i Vladimir Dragas.

𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐔𝐏:
nedelja, 23.decembar | 5am
Battric & MIVU |𝘝𝘦𝘳𝘣𝘳𝘦𝘪𝘵𝘦𝘯 𝘙𝘦𝘤𝘰𝘳𝘥𝘴|
Vladimir Dragas |𝘚𝘰𝘤𝘪𝘢𝘭 𝘤𝘭𝘶𝘣|
Nemax |𝘚𝘰𝘤𝘪𝘢𝘭 𝘤𝘭𝘶𝘣|

—————————————————
Battric & MIVU
Battric & MIVU su dobro poznata imena srpske underground scene. Vlasnici su etikete Verbreiten Records. Karakteriše ih minimal i micro house zvuk od koga ne odstupaju već deceniju. Iza sebe imaju nekoliko vinyl i preko 30 digitalnih izdanja i remixa za renomirane lejblove širom sveta kao sto su Baile Musik, Metroline Limited, Inwave, Saint & don’t, Capodopere, Heisenberg itd. U budućnosti najavljuju veoma interesantne projekte i vredno rade na novim izdanjima.

Verbreiten Records
🔈 https://soundcloud.com/battricmivu
—————————————————————-
Nemax
Svoje interesovanje za elektronsku muziku Nemax pokazuje još u srednjoškolskim danima, a za DJing ozbiljnije počinje da se interesuje 2005. godine, kada i dobija svoje prve angažmane. Pored svojih solo nastupa poznat je i kao jedan od članova Alternativa i El pegajoso sastava, donoseći potpuno novi vibe i pristup muzici zajedno sa Vanovićem i Kristijanom Petrovskim. Od samog početka bio je deo zanimljivih klabing projekata, događaja i festivala – kao izvođač, organizator i promoter. Svoje setove, uglavnom bazirane na techno i minimal-tech-house zvuku, imao je priliku da predstavi publici u Beogradu, širom Srbije i regiona ali i u Švajcarskoj, Norveškoj, Gruziji, Španiji, Grčkoj. Trenutno rezident cluba Gadost I serijala zurki Easy tiger i Social club večeri, čiji je osnivač Marko Nastić.

Social Club
🔈 https://www.mixcloud.com/nemax/
—————————————————————-
Vladimir Dragas
Otkrio je strast prema DJingu davne 1995. godine, primarno se fokusirajući na psychedelic trance pravac u kom zajedno sa Akijem osniva jednu od najeminentnijih muzičkih organizacija tog žanra, Intellect.
Godinama istražuje muziku, i pronalazi se u minimal i techno zvuku, okrećući se groove-u i atmosferičnim elementima elektronike.

Social Club
🔈 https://soundcloud.com/vladimirdragas
—————————————————————-
𝐂𝐞𝐧𝐚 𝐤𝐚𝐫𝐭𝐞 4𝟎𝟎𝐑𝐒𝐃

#easyafterhours #easy #justeasy #benakiba

FB Event