Home

Events

Dnevni koncert

  • Date: June 22, 2018
  • Time:17:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: KPTMŽorža Klemansoa 22

Samo letnji vajb 22. juna!

Kendi će izvesti svoj nastup, a u nekom trenutku će se priključiti i Ivan Beloševac, kako bi premijerno izveli zajedničku pesmu „Danas samo bih ljubav”.

Za DJ pultom Dada Selectah vrti hitove hiphop & rnb zvuka, a zatim Beloševac i Trifun preuzimaju repertoar, koji će postepeno preći u Trifunov elektro set, idealan za djuskanje.

Vidimo se tamo 😉 pogotovo studenti koji su dali ispite…samo produžite ovamo

KENDI, svojoj publici poznat i pod ranijim imenom Cantwait, bavi se hiphop-om od 2006. godine, a krajem 2014. izbacuje prvi album „Van Dometa“ sa gostovanjima afirmisanijih kolega: Marčelo, SkyWikluh, WhoSee, Timbe i drugi.

Za nekoliko pesama sa albuma snimljeni su i spotovi koji su dospeli na regionalni MTV (MTV Adria) kao i na njihovu top listu „Domaćica“.

Njegove pesme imaju akcenat na lirici, metaforama, igri rečima, brzom flow-u, sve to upakovano u svež melodičan zvuk.

Od nastupa širom Ex Yu, izdvajaju se festivali „Svi kao jedan“ pred Onyx-e, kao i EXIT 2016, na Reggae i Main stejdžu pred nastup Wiz Khalife.

Kendi je od 2012. bio član hiphop kolektiva i rap izdavačke kuće Bassivity Digital, a 2016. prelazi u Aristokrat Muzik, gde i danas saradjuje sa grupom istomišljenika.

TRIFUN je beogradski DJ, muzički producent i audio-vizuelni umetnik, osnivac live stream projekta Plugged_in, kao i jedan od redovnih izvodjaca na HiddenBG zurkama.

Potpisan je za Lampshade media. Kao student Fakulteta dramskih umetnosti, rezira svoje spotove sam. Njegovi DJ setovi su sofisticirana mešavina izvornog ’’deep’’ zvuka 80tih i moderne underground elektronike, naglašavajućih umetnike koji su možda preskočili vas radar, kao i svoju autorsku muziku.

IVAN BELOŠEVAC je svoj proboj na domaću pop scenu napravio hitom “Motiv”. Kantautor poreklom iz Aranđelovca svoju karijeru počinje u bendu Shuffle i rad nastavlja sa poznatim jutjuberom Danilom Dabićem (Zvoganj) u dvojcu The House Of Owls nakon čega nastavlja da objavljuje muziku pod svojim imenom.

U saradnji sa Trifunom izbacio je pesme ’’Novi Dan’’ i ’’Sve sto imam’’ koji su nekoliko nedelja drzale 1. mesto na MTV Adria top listi Domacica. Planiraju treci singl pred leto, kao i svoj prvi album gde ce se naci jos neobjavljene pesme kao i zanimljiva gostovanja.

DADA Selectah je prisutna na dj sceni skoro 10godina. Svestrano se bavi različitim žanrovima ali u polju rnb, hiphop muzike se posebno istakla u domaćem klabingu. Saradjivala je sa underground klubovima, velikim festivalima, brendovima a danas radi na nekim od najuspešnijih lokacija u gradu. Bavi se pr-om za muziku i kulturu, modom i dizajnom a po ko zna koji put zaredom podržaće domaći hiphop i doprineće ovoj žurci svojim party izborom muzike.
www.facebook.com/dada.selectah
www.instagram.com/

Dnevni Koncert (Line UP):

Kendi Oficijalna Stranica
Ivan Beloševac x TRIFUN
DADA Selectah

OD 17h-18h Ulaz 250 posle 18:00 350

VIDIMO SE!!! 🙂

FB Event