Home

Events

Dirty Soundz

  • Date: May 12, 2018
  • Time:23:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: KPTMŽorža Klemansoa 22

Nakon sjajnih aftera kod nas, osnivači i rezidenti party serijala Dirty SoundZ Battric & MIVU će ponovo promovisati kvalitetan klupski zvuk u Beogradu!

Dirty Soundz lansiran je 2012. u saradnji sa Rale Raa koji je do maja 2014. i poneo najveci teret organizacije i ugostio je mnoga strana imena koja su tada po prvi put nastupala u Beogradu: Mihai Popoviciu, Archie Hamilton, Manuel de Lorenzi, Dimitri Monev i Someone Else, a serijal je krunisan i istoimenim festivalom maja 2014. godine.

Posle trogodišnje pauze Dirty SoundZ ponovo u akciji! Zajedničkim snagama, Battric & MIVU, 031 Republic i DBDZ pokreću novi talas klupskih žurki pod starim imenom. Ova svojevremeno popularna anderground platforma želi da okupi staru i prigrli novu ekipu ljubitelja minimal i tech zvuka, kao i poklonika intimne klupske atmosfere.

Battric & MIVU, rodjeni u Pristini sada su nastanjeni u Beogradu. Vlasnici su Verbreiten Records etikete. Rođeni u muzičkoj porodici gde je konstantno odzvanjao zvuk gitare Batrić i Milić odrastaju slušajući varijetete alternativne muzike, razvijajući postepeno osećaj za kvalitetnom muzikom. Kako je vreme prolazilo, prolazile su i životne faze u kojima je stariji od braće postao bubnjar u hard core bendu a mlađi slusao hip hop, konstantno razvijajući osećaj za bitom, za činelom, za bas linijom, za gruvom. Tako je sve i počelo, formirali su duo poznat kao Battric & MIVU. Još od prvih nastupa njihovi setovi bivaju sastavljeni od primesa minimalističnog zvuka, uvek težeći da zvuk bude što više underground, istovremeno praveći odličnu atmosferu, uvek voljni da rade mnogočasovne b2b setove. Deo su elektronske scene vec 10 godina gde bivaju bukirani na velikim festivalima u jugoistocnoj Evropi kao i na Exitu gde su imali performans i na najvećoj od bina – Dance Areni sa imenima kao što su Dubfire, Martin Butrich, Davide Squillace… Iza sebe imaju preko 30 elektronskih izdanja, 4 potpisana vinyl izdanja i mnoštvo remixa.. Među etiketama možemo pomenuti Baile Musik, Metroline Limited, Inwave, Fantastic Friends, Monday Morning, Act Natural Records…

Line UP:

Battric & MIVU
031 Republic
sam.Luda

VIDIMO SE!!! 🙂

FB Event Dirty Soundz | Battric & MIVU, 031 Republic, sam.Luda at KPTM