Home

Events

Connection – Vlada Janjic, Alexandar Ivkovic, Mihajlo & Doo

  • Date: December 8, 2018
  • Time:23:00
  • Location: Beograd, Serbia
  • Venue: KULTURNI CENTAR GRADABraće Krsmanović 4

Vlada Janjić DJ ogromnog iskustva i velike važnosti za razvoj domaće elektronske muzičke scene! U periodu od 1998. do 2012. kao urednik muzičkih izdanja B92, pored brojnih albuma domaćih rock autora, predstavlja i talente sa domaće klupske scene na kompilacijama Radio Utopia i Belgrade Coffee Shop. Tokom svoje bogate DJ karijere nastupao je u svim značajnim klubovima i na većini muzičkih festivala u Srbiji, uz brojna internacionalna gostovanja u evropskim prestonicama i klubovima kao sto su Watergate, Panoramabar, Ultraschall, Batofar, Flex, Propaganda i mnogi drugi.

Alexandar Ivkovic profesionalnu karijeru kao DJ je započeo 2002. godine, a 2004. godine se pridružio renomiranoj srpskoj techno organizaciji “Tehnika 8×8”. Radeći na svojim veštinama I produkciji, postaje deo velikih muzičkih festivala I žurki, radeći rame uz rame sa imenima svetske, elektronske, muzicke scene. U poslednje vreme, njegov fokus postaje produkcija i kao rezultat toga nastaju izdanja za etikete Desolat, Bitten, Time Has Changed, Transmit.

Mihajlo je precizno definisao sopstveni muzički stil od samog početka svoje karijere, i možemo ga opisati u jednoj rečenici: Tehno u svim oblicima i formama. Osnivač je poznate organizacije HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT. koja se bavi planiranjem i realizacijom techno žurki. Vrlo brzo je naišao na odobravanje publike u celom regionu, i počeo je da svira u najpopularnijim klubovima i festivalima, a žudnja za konstantnim napretkom naterala ga je da sa lokalne pređje na svetsku scenu. Nastupao je u najpoznatijim techno klubovima u Evropi: U60311, Frankfurt Official, Ministry of Sound, kao i u mnogim underground mestima u Italiji, Mađarskoj, Austriji, Švajcarskoj, Španiji, Engleskoj i čak u SAD-u.

Doo
Dušan Doo Predojević je DJ i jedan od osnivača čuvenog beogradskog andergraund kolektiva Beyond House, odgovornog za neke od najboljih klupskih dešavanja zahvaljujući istančanom muzičkom ukusu i imenima koje su doveli u Beograd.
Doo je nastupao u brojnim klubovima u zemlji i po svim većim regionalnim festivalima rame uz rame sa izvođačima kao što su Joey Anderson, Patrice Scott, Fred P, Antal i mnogi drugi.
__________________________________
more info soon