Home

Events

CMOK w/ VLF (Ro) • Runy • CHV

  • Date: January 18, 2019
  • Time:23:00
  • Location: Novi Sad, Serbia
  • Venue: Club TunnelPetrovaradinska Tvrdjava

JANUAR 18 / PETAK

Club Tunnel i Cmok predstavljaju VLF!

Cena ulaznice: 400 DIN
_
vlf
bipolar house // Rumunija

Nakon što se probio na scenu kao rezident DJ u bipolar house-u, VLF je poslednjih nekoliko godina proveo obogaćujući podjednako svoje veštine kao DJ i producent. Događaj za događajem, izdanje za izdanjem, njegov muzički stil postao je ukorenjen među ljubiteljima elektronske muzike u Rumuniji. Puštajući prepoznatljiv rumunski zvuk rame uz rame sa imenima kao što su Raresh, Petre Inspirescu, Barac, Priku, Herodot i još mnogi drugi, VLF se smatrao pravim osveženjem muzičke scene. Realizovao je trake za produkcijske kuće kao što su Tzinah Records, Vandalism Musique Group, Conceptual Records.
https://soundcloud.com/velefe

Runy
CMOK // Novi Sad, Srbija

Stefan Rončević – Runy, label Boss, promoter, DJ i producent, je siva eminencija projekta CMOK. Čovek koji je uložio svu svoju energiju u jedinstvenu viziju da elektronsku muziku razvije u lokalnoj sredini u kojoj boravi. Organizujući žurke, bukirajući domaća i inostrana imena po svom osećaju, prateći svoju energiju i svoj DJ njuh, je nakon nekoliko godina i uspeo. Crvenački “Potok” je sada već omiljena destinacija za sve ljude željne dobrog provoda. Ali nisu samo dobri bukinzi i jedinstvena lokacija tajna popularnosti Runy-a i njegovog CMOK-a, muzika koju pravi i DJ setovi su ona tajna formula koja se krije iza CMOK-a. Poslednju godinu Runy je obeležio serijom svojih nastupa od Budimpešte do Beograda.
Sirovi zvuci 909-tke i tranzistor bass-a devedesetih isprepletani sa microhouse elementima francuskih i rumunskih kuhinja uz šarmantni flert sa disko muzikom i nemačkim dub minimal atmosferama jesu esencija zvuka DJ setova ali i produkcije koju potpisuje ovaj višestruko talentovani DJ. Njegova produkcija je oslobođenja stega žanra a njegovi izleti u eksperiment sa jazz citatima i maštovita upotreba tehno obrazaca prestavljaju Runy-a kao perspektivnog producenta od koga možemo očekivati paletu neobičnih izdanja u budućnosti.
https://soundcloud.com/stefan-roncevic

CHV
digitalkoncept // Beograd, Srbija
https://soundcloud.com/chvibe

FB Event