Home

Events

CMOK w/ Vlada Janjić • Runy

  • Date: October 12, 2018
  • Time:23:00
  • Location: 021 Novi Sad, Serbia
  • Venue: CLUB TUNNELPetrovaradin Fortress

12. October 2018
Club Tunnels welcomes CMOK

Tickets: 400 RSD
_
SRB

Vlada Janjić – od 1990 do 2015 na Radiju B92, autor emisije Stereo Freeze i urednik muzičkih izdanja gde predstavlja talente sa domaće klupske scene u serijalima kompilacija “Radio Utopia” i “Belgrade Coffee Shop”. Svojim DJ stilom u kome se susreću house, techno i elektronika iznad svega sledi svoj intimni muzički ukus. Tokom duge karijere nastupao je u svim značajnim klubovima i na većini muzičkih festivala u Srbiji uz brojna internacionalna gostovanja. Aktivan kao nezavisni promoter duže od dve decenije, poslednjih godina u okviru koncepta i serijala Apgrade muzičkih događaja.

https://soundcloud.com/stereofreeze
http://www.apgrade.org/

Stefan Rončević – Runy, label Boss, promoter, DJ i producent, je siva eminencija projekta CMOK. Čovek koji je uložio svu svoju energiju u jedinstvenu viziju da elektronsku muziku razvije u lokalnoj sredini u kojoj boravi. Organizujući žurke, bukirajući domaća i inostrana imena po svom osećaju, prateći svoju energiju i svoj DJ njuh, je nakon nekoliko godina i uspeo. Crvenački “Potok” je sada već omiljena destinacija za sve ljude željne dobrog provoda. Ali nisu samo dobri bukinzi i jedinstvena lokacija tajna popularnosti Runy-a i njegovog CMOK-a, muzika koju pravi i DJ setovi su ona tajna formula koja se krije iza CMOK-a. Poslednju godinu Runy je obeležio serijom svojih nastupa od Budimpešte do Beograda.
Sirovi zvuci 909-tke i tranzistor bass-a devedesetih isprepletani sa microhouse elementima francuskih i rumunskih kuhinja uz šarmantni flert sa disko muzikom i nemačkim dub minimal atmosferama jesu esencija zvuka DJ setova ali i produkcije koju potpisuje ovaj višestruko talentovani DJ. Njegova produkcija je oslobođenja stega žanra a njegovi izleti u eksperiment sa jazz citatima i maštovita upotreba tehno obrazaca prestavljaju Runy-a kao perspektivnog producenta od koga možemo očekivati paletu neobičnih izdanja u budućnosti.

https://soundcloud.com/stefan-roncevic
https://soundcloud.com/user-680429979
https://www.facebook.com/runydj/?pnref=lhc
https://www.facebook.com/UG.CMOK/
_