Home

Events

BUKA! SADA!

  • Date: April 14, 2018
  • Time:22:00
  • Location: Beograd
  • Venue: EX-KLUZMasarikova

BUKA ! SADA ! je prvi u nizu dogadjaja organizacije Beogradska Ultimativna Kulturna Akcija kojim dižemo glas protiv kulturnog jednoumlja u koje nas mediji prisilno uvlače sistematski već skoro tri decenije.

U ovom višegodišnjem naletu kulturne dekadencije, urbana kultura u Beogradu i Srbiji trpi ozbiljne posledice zanemarivanja određenih gradskih vrednosti.

Uprkos konstantnoj i nepravednoj zapostavljenosti od strane main-stream medija, alternativna muzička scena na vrhuncu je kreativnosti i odoleva svim ovim izazovima poput nekog pokreta otpora, opstajući zahvaljujući delu publike koji i dalje pokazuje veliko interesovanje za njihov rad i postojanje.

Pridružite se akciji kojom dižemo glas protiv sistema “vrednosti” u kojem nove generacije odrastaju u ubedjenju da je “reality” jedini uzor za formiranje mladih ljudi.
Tim povodom okupili smo neke od najpoznatijih faca domaće alternative, ovog puta u potpuno drugačijem formatu – u ulozi disk-džokeja: Cane, Gile, Njegova Ekselencija Crni Zub, Rambo, Vuča, Oliver, Kojot, Vikler, Vasil i Vukašin biraju muziku i prave vrhunsku žurku za sve one koji dele naše mišljenje.

Od rock’n’roll-a, jazz-a, hop-a, soul-a, do deep funk-a, blues-a… u zgradi bivšeg Kluza…
Ne propustite ultimativnu zurku sezone !