Home

Events

Astrid

  • Date: July 5, 2018
  • Time:22:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: Bitef Art CafeBitef Art Cafe

Hrvatska umetnica Astrid Kuljanic Music i Bitefartcafe vam poklanjaju jedinstven koncert koji spaja različite muzičke meridijane.

✔SAVE THE DATE – četvrtak 5.jul, 22h.

Eklektična hrvatska pevačica i kompozitorka Astrid Kuljanic sa stalnom adresom u Njujorku, poznata je po raznolikosti stilova i vokalnih tehnika kojima u trenu očara slušaoce širom Amerike i Evrope gde aktivno nastupa.

Ljubav prema džezu odvela ju je na magistarske studije na prestižnu akademiju Manhattan School of Music, gde se posvetila komponovanju, istraživanju mogućnosti live elektronske vokalne muzike, aranžiranju te proučavanju brazilske i indijske muzike.

🎶Učila je od velikana kao što su Gretchen Parlato, Kate McGarry, Dave Liebman, Jim McNeely, Samir Chaterjee i Rogerio Boccato, koji joj se pridružio kao perkusionista njenog novog sastava ,,Astrid Kuljanic Transatlantic Exploration Company” uz harmonikaša Bena Rosenbluma iz Njujorka, i basistu Mata Munza iz Sijetla.

U 2017. izdali su album “Riva” za OneTrickDog* Records uz rasprodatu koncertnu promociju u hramu zvuka – Carnegie Hallu.

Njena misija da spaja najrazličitije kulture kroz muziku i umetnost u širem smislu podstakla ju je da utemelji Crescendo Music Festival na ostrvu Cres, koji već deset godina okuplja internacionalne i lokalne muzičare i umetnike.

Astrid na balkanskoj turneji prate vrsni američki muzičari:
Astrid Kuljanić – vokal
Ben Rosenblum – harmonika
Mat Muntz – bas gitara
Vicente Hansen – bubnjevi

Ulaz je slobodan!
Vidimo se u četvrtak, 5. jula da uživamo u oazi dobrog zvuka na Kalemegdanu!

Rezervacije i informacije:
http://bitefartcafe.rs/kontakt/
063594294 & 063594054

FB Event