Home

VESTI

Exit label predstavlja Killo Killo

No Comments Bend

Exit predstavljaPrvi album benda Killo Killo pod nazivom „Amongst the People“ danas je objavljen na sajtu www.exitmusic.tv . Ovaj album, kao i sva dosadašnja online izdanja (Obojeni program, E-play, Marko Nastić, Repetitor, Overdrive, Jarboli) posetiocima sajta će biti dostupan za besplatan „download“. Celokupna izdanja Exit online etikete skinuta su do sada preko 60 000 puta.

Prvi studijski album benda Killo Killo pod nazivom „Amongst the People“ sniman je tokom leta 2009. godine. Sadrži jedanaest pesama od kojih je većina u novosadskom studiju „Bandar“. Bend se odlučio da proba i svetske standarde pa je pesmu pod nazivom „One inna trillion“ snimio u studiju u Brazilu. Za prvi singl sa albuma  najavljena je pesma „Licemer“.

 

Killo Killo banda je odsvirala svoj prvi koncert na Exit festivalu 2007. godine  Čovek koji stoji iza pseudonima MC Killo Killo je Vojislav Malešev, koji je pored mnogobrojnih muzičkih projekata u kojima učetvuje i osnivač je reggae-ragga projekta pod nazivom Killo Killo. Nedavno je oformio i bend koji njegovu rimu prati sa funk i reggae-dancehall ritmovima.

 

 

Killo Killo

Killo Killo

 

 

Sastav Killo Killo bande čine: bubnjar Tegeltija (Milacopezo), gitarista Mate (DRUM'N'ZEZ), drugi gitarista Smuk (Zbogom Brus Li), basista Njamzes II, klavijaturista Laza (Milacopezo) i sam autor gospodin Killoster (DRUM'N'ZEZ). Muzika koju ovaj bend proizvodi je kombinacija roots reggae i dancehall zvuka.  

Killo Killo banda će tokom ove godine nastupati na mnogim festivalima u zemlji i regionu, a 8. jula nastupiće na Fusion bini Exit festivala.