Home

VESTI

Trentemøller – Silver Surfer,Ghost Rider Go

No Comments Albumi

Trentemøller - Silver Surfer, Ghost Rider Go!!!Neki producenti otvaraju sopstvene izdavačke kuće kako bi mogli da prave hard-core dens muziku.

 

Anders Trentemøller otvorio je In My Room etiketu i od tada veoma uspešno implementira elemente rock muzike što kao producent (na svom novom albumu Into the Great Wide Yonder) tako i kao DJ.

 

Na njegovom XLR8R podkast miksu iz maja meseca, na kojem se nalaze rifovi Rolling Stones-a, Danger Mouse/Sparklehorse kao i Trentemøller-ov zastrašujuć remiks za numeru "State Trooper" od Bruce Springsteen-a iz 1982. godine.

 

"Silver Surfer, Ghost Rider Go!!!" je prost primer nove Trentemøller-ove sklonosti. Ceo singl zvuči kao raskrsnica između Davie Allan gitara iz 60-ih i elektronike Sonic Youth-a iz 80-ih. Andrew Weathrall-ov remiks pravi dodatni korak dobrodošlice postavljajući muzičko pitanje "Kome treba schaffel kada jednostavno možete praviti glamurozni Rock?" 

 

Trentemøller-ov sopstveni remiks radi kao neka vrsta obrnutog-negativ u odnosu na Weatherall-ov bass refleksa, perkusije koje su digitalno-oštre, ali se onda "Waaauuuugggghh!" vokali Ray Manzarek-a zvuče kao da su došli pravo iz 1967, tonalitet i sve ostalo. Nasuprot tome, tu je sasvim solidan dubstep remiks od Lulu Rouges i Abdulah S-a.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=Ch6n1ByKFnU|width=450|height=364{/mgmediabot2} 

Trentemoller – Silver Surfer, Ghost Rider Go (Trentemoller Remix)
 

Tracklist:
A1 Silver Surfer, Ghost Rider Go!!! (Trentemøller Remix)
A2 Silver Surfer, Ghost Rider Go!!!
B1 Silver Surfer, Ghost Rider Go!!! (Andrew Weatherall Prinz Mix)
B2 Silver Surfer, Ghost Rider Go!!! (Lulu Rouge feat. Abdullah S Remix)

 

 

 

 

Izvor:

Happynovisad.com