Home

VESTI

Potpuno drugačiji Električni orgazam

No Comments Albumi

Potpuno drugačiji Električni orgazam

Rok bend Električni orgazam slavi trideset godina postojanja izdavanjem novog albuma. Novi, drugačiji album benda "Harmonajzer", izlazi na proleće.

Srđan Gojković Gile i njegova grupa slave 30. rođendan i tim povodom na proleće izdaju novi album, koji će prema frontmenovim rečima biti potpuno drugačiji od svih prethodnih.

"Ovaj album smo počeli da radimo 2006. godine i mislim da će se on razlikovati od svih prethodnih. Neće to biti drastična promena u smislu da ćemo mi sada da krenemo da sviramo techno, ali ono što je najbitnije jeste što se Ljuba Đukić klavijaturista i drugi pevač benda vratio 2004. i ovo je prvi studijski album sa njim od njegovog povratka", rekao je Gile u intervjuu listu "Danas".

 

Potpuno drugačiji Električni orgazam

 

"Sada se spojila ta prva faza i Ljubine klavijature koje su ranije bile boja benda i Bananina gitara (Branislav Petrović) i dobili smo tu treću stvar koja će se videti na albumu. Mi smo svesno doneli odluku da na ovom albumu svi radimo kao autori, prethodni su rađeni tako što sam uglavnom ja bio autor. Ovog puta nisam donosio gotove pesme, već smo se nalazili praznih džepova i iz džem sešna su nastajale pesme".

 

Izvor:

Mondo