Home

VESTI

LCD Soundsystem is Happening

No Comments Albumi

LCD Soundsystem is Happening Ako je suditi po reakcijama u medijima prašina oko novog albuma dance punk projekta LCD Soundsystem pod nazivom "This Is Happening" se uveliko diže.

 

James Murphy, čovek koji je pokrenuo i koji vozi LCD Soundsystem mašinu, očigledno zna kako da uzburka javnost, pre svega kvalitetnim materijalom, ali i tajnim svirkama, najavom da je ovo poslednje izdanje za LCD Soundsystem, novim spotom za novi singl "Drunk Girls" koji im je radio veliki Spike Jonze i neuobičajenom molbom da se album ne deli pre 17. maja, kada je najavljeno njegovo objavljivanje:

"Ako nabavite album ranije i poželite da ga podelite sa ostatkom sveta, molim vas nemojte… Proveli smo dve godine snimajući ovaj album i hoćemo da ga objavimo onda kad mi hoćemo da ga objavimo. Ne zanima me novac – kada ga objavimo dajte ga kome god hoćete besplatno, ali do tada zadržite ga za sebe."

 

Recenziju albuma "Sve što je lepo ponekad duže traje" Nataše Milićević možete pročitati na sajtu Exitmusic.tv u sekciji Album Reviews, "Uputstvo za konzumiranje" Dragana Ambrozića pročitajte na blogu glavne festivalske bine, a ako uspete da pogledate spot za "Drunk Girls" javite nam please. Do tada možete samo da čujete zvaničnu verziju ove numere i live verziju sa nastupa u Belgiji, 5. maja.

 

 

LCD Soundsystem is Happening
LCD Soundsystem is Happening
 
 

Blog stranice festivalskih bina na Exitmusic.tv su mesto na kojem možete prvi da saznate najzanimljivije detalje o programu sedam najvećih bina Exit festivala, detaljnije se informišete o bendovima i svemu što ovog momenta rade, šta pripremaju za nastup na Petrovaradinskoj tvrđavi…

Osim toga, na Exitmusic.tv kao i do sada možete pogledati i ekskluzivne snimke koncerata sa Exita 2009. Tu su i backstage intervjui sa najvećim zvezdama prošlogodišnjeg Exita, vesti i još svašta nešto…

 

 

 

 

Izvor:

Exitfest.org