Home

VESTI

Vodimo vas na Timo Maas event u DOT-u!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Timo Maas event u DOT!Nakon četiri godine, legenda nemačke tehno scene Timo Maas ponovo stiže u Beograd u petak, 13. marta kada će nastupiti u beogradskom klubu Dot.
  
Već 15 godina prošlo je od čuvenog Maasovog remiksa za numeru Azzido Da Bass – Dooms Night, trake koja ga je lansirala u vrh nemačke elektronske scene, ali karijera ovog tehno velikana datira 30 godina unazad.   

 

Svojim studijskim albumom “Lifer” iz 2013. godine, na kom gostuju Katie Cruel, James Lavelle iz sastava UNKLE i pevač grupe Placebo, Brian Molko, Maas je još jednom dokazao da klupski zvuk može da se kreće u okvirima moćnih vokalnih interpretacija.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"TIMO MAAS".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 

Poslednjeg puta kada je bio u Beogradu, a to je bilo 6. maja 2011. u Belexpocentru, još jednom je podsetio naše sugrađane šta je to dobar tehno – a nakon skoro 4 godine, Beograd će 13. marta ponovo moći da uživa u Maasovom DJ setu, ovog puta u klubu Dot. Domaća podrška u sastavu Vada Janjić & Dušan Lazović učiniće ovaj party nezaobilaznom tačkom susreta gradskih klabera.

 

 

 Timo Maas u Beogradu 13. marta

Timo Maas u Beogradu 13. marta

 

 

Ograničen broj ulaznica nalazi u pretptrodaji po ceni od 1.200 dinara, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.

 

Broj mesta je ograničen, pa nabavite svoju ulaznicu na vreme

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}