Home

VESTI

Vodimo vas na Kalden Bess event!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Kalden Bess event!SUBTERRANEUS Special with KALDEN BESS u klubu Cvetkovic u petak 30.01.2015. u goste nam dolazi po prvi put Kalden Bess(Barcelona). Prepoznatljiv je po tvrdjem zvuku, a izdavao je za Phobiq, Analytictrail Rec, Sin Sin Records…
 

Kalden je započeo svoju karijeru 2008. godine kada je počeo da stvara muziku u svom podrumu u Montrealu. Nekoliko meseci kasnije, njegovo prvo izdanje ugledalo je svetlost dana i našlo se u prvih deset, u prvoj nedelji objavljivanja. 

 

Mladi producent je ubrzo stekao priznanje, a potom i dobio priliku da pušta rame uz rame sa imenima, kao što su Chris Liebing, Richie Hawtin, Sasha, Gary Beck, Dustin Zahn i mnogi drugi. Na početku 2009. Kalden je pokrenuo Ground Factory label da bi promovisao svoju muziku. To mu je pomoglo da se uskoro izgradi reputaciju kvalitetnog techno branda. Naporan rad i posvećenost su omogućili da Ground Factory sada stoji rame uz rame sa najvećim tehno labelima.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"KALDEN BESS".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Njegov kvalitetan rad i poseban pečat koji Kalden naziva "prljavi seksi techno" omogućio mu je da radi sad mnogim afirmisanim producentima i labelima kao što su Secret Cinema, Gary Beck, Sasha Carassi, Markantonio, Rino Ceronne, Audio Injection, Drumcell, Tom Hades, Pig & Dan, Jerome Sydenham, Pfirter i mnogi drugi.

2013. Kalden se iz Montreala preselio u Barselonu gde se posvetio stvaranju muzike. Takođe, nastavlja da pokreće ljude na podijumima širom sveta.

 

 

 SUBTERRANEUS Special with KALDEN BESS

SUBTERRANEUS Special with KALDEN BESS

 

 

Domaća podrska:

DR.ADJI (Subterraneus, DSR Digital, Drugstore Records)
www.facebook.com/Dradji
www.soundcloud.com/dr-adji
www.mixcloud.com/dragisa-dradji-pujevic/
www.beatport.com/artist/dr-adji/295923

KRISTINA LALIC (Gain Records)
www.facebook.com/kristinalalicofficial
www.soundcloud.com/kristinalalic
www.beatport.com/artist/kristina-lalic/102149
www.mixcloud.com/kristina/

MIHAJLO (Hear It.Feel It.Move It.)
www.facebook.com/hearitfeelitmoveit
www.soundcloud.com/mihajlohfm

Important links:
www.soundcloud.com/kaldenbess
www.soundcloud.com/ground-factory-records
www.soundcloud.com/phobiqrecordings
www.facebook.com/AnalyticTrailRecords

 

SUBTERRANEUS OFFICIAL AFTER PARTY @ Geca Bar

Mark Dee Jack
Predrag Janus

Klub Cvetković

Milosa Pocerca 10, Belgrade, Serbia

TICKETS:
300rsd before 00:00h
500rsd after 00:00h

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}