Home

VESTI

Vodimo te na “Don’t walk dance” event!

No Comments Vodimo vas

Vodimo te na "Don't walk dance" event!Prva u nizu DONT WALK DANCE žurki desiće ovog petka, 25. septembra, održati u Depo Magacinu, a u pitanju je projekat koji će pokušati mladoj publici da približi tehno muziku i kulturu.

Za muzički program i audio užitak prisutnih biće zaduženi Eric Sneo  DJ, producent i bubnjar iz Nemačke, a zatim i tehno mag iz Brazila Dot Chandler.

 

Iza ovog pseudinima stoji prelepa Fernanda je počela da se bavi DJ-ingom još 2005. godine kada je uvidela koliko voli techno muziku, a alias "Dot Chandler" je pokrenula da pokaže kolika je njena ljubav i povezanost prema techno muzici.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"DONT WALK DANCE".

Rok za slanje mailova je danas do 15h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Suština ovog projekta je da se poveže sa publikom i da zajedno sa njom plešu od prvog do zadnjeg bita u setu, a upravo će pod tim imenom puštati u Beogradu 25. septembra.

“Domaće boje” braniće TKNO, domaći DJ i producent. Ulaznice za ovaj event po ceni od 700 dinara u preprodaji su na svim prodajnim mestima DD Ticketsa.

  

 

 Vodimo te na "Don't walk dance" event u Magacinu Depo

Vodimo te na "Don't walk dance" event u Magacinu Depo

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}