Home

VESTI

Vodimo te na “Belgrade Jam” festival

No Comments Vodimo vas

Vodimo te na "Belgrade Jam" festivalJuice, Prti Bee Gee, THCF i još mnogo drugih izvođača na dvodnevnom festivalu hip hop kulture.  
  
Festival hip hop kulture „Belgrade Jam“ biće održan u petak i subotu, 4. i 5. septembra, u Domu omladine Beograda i KPTM-u, u organizaciji „Route 011”. Centralni događaj festivala biće 8h muzički program, koji će početi u subotu u 20 časova u Domu omladine Beograda (sala Amerikana).

 

Zbog neizvesnih vremenskih prilika, organizatori su odlučili da promene lokaciju i dešavanja premeste u zatvoreni prostor, ali su zato pružili ljubiteljima hip hopa mogućnost da dva dana uživaju u muzici, grafitima, fristajlu, brejkdensu i stritdensu.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"BELGRADE JAM".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

„Dođite na najveći festival pravog hip hopa u Srbiji, da kidamo zajedno i nove i stare hitove THCF-a. Ne propustite priliku da čujete THCF uživo jer je ovo verovatno poslednji nastup u Beogradu do dugo planiranog velikog beogradskog koncerta. Vidimo se petog u Domu omladine. THCF je više od repa.“

Na sceni će se, među zvezdama večeri, naći i Juice, koji je nedavno objavio novi album Hiphopium 3.

„Brate mili, dođi u Dom omladine. Čekamo te tamo. Biće mnogo repera… Biće mi jako zanimljivo da se pojavim i vidim glave.“

 

 

 Festival Belgrade Jam u DOB-u

Festival Belgrade Jam u DOB-u

 

 

Takođe, u subotu će posetioci festivala moći da vide Prti Bee Gee, koji uveliko spremaju peti studijski album, pod imenom Petarda. I oni pozivaju ljubitelje hip hopa da im se pridruže.

„Ko ne bude došao, imaće problem, na rep festival Beogradski džem.“  

Pored THCF, Juice-a i Prti Bee Gee-a, nastupiće i Fox i Belleti, Bvana i Lider, Smoke Mardeljano, Arafat & Black Ring Crew, Sick Touch, Goldie & Stambola (CSS), Lekr LTDFM, Cyam, MC Rima i Surreal, kao i specijalni gosti Marlon Brutal, Kurtoazija, Gazda Paja i Cjofo MC. A, za DJ pultom će se smenjivati Rokam, Mrki, Coldie, Papa Zho i Choda O.

Pre muzičkog programa, u subotu, u Domu omladine Beograda, od 16 do 18 časova, biće održan AllStyle Battle, takmičenja u brejkdensu i stritdensu. Od 18 do 20 časova je na programu Masters Of Freestyle – MC Challenge, takmičenje u fristajlu.

 

 

Festival Belgrade Jam u DOB-u

Festival Belgrade Jam u DOB-u

 

 

Dan ranije, u petak, 4. septembra, od 15 do 21 čas, uz besplatan ulaz, u KPTM-u će biti organizovan  Graffiti Jam, događaj na kojem će učestvovati renomirani crtači i nove nade. Tema njihovih radova će biti Beograd (011).

 

Ulaznice za subotnji program festivala „Belgrade Jam“, po ceni od 400 dinara, mogu da se kupe na svim prodajnim mestima DD Tickets-a. Cena karte na ulazu, do 20 časova, iznosiće 400 dinara, a posle toga 600 dinara.

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}