Home

VESTI

Beyer slavi 500-tu emisiju Drumcode radija, uz miks iz kluba Amnesia u Milanu

No Comments Vesti

Izdavačka kuća Drumcode, koja postoji od 1996. godine, jedna je od najkvalitetnijih i najcenjenijih na današnjoj tehno sceni, zahvaljujući njenom osnivaču Adam-u Beyer-u. Drumcode i dalje prednjači u muzičkom biznisu neprestano opipavajući puls modernog tehno pravca. 

Kao ekstenziju lejbla, Beyer je pokrenuo Drumcode Radio pre 10 godina, zajedno sa kolegom Alan-om Fitzpatrick-om, kao gostom prve epizode, dok su se u prvih godinu dana nizala uzbudljive epizode sa di-džejevima kao što su Joseph Capriati, Ida Engberg, kao i snimci setova iz kultnih klubova i sa festivala, poput Berghain-a, Amsterdam Dance Event-a i raznih događaja na Ibici. 

Drumcode Radio koji već deceniju pruža veliki broj dobrih mikseva i emisija, i koji sluša 22 miliona ljudi nedeljno, širom 85 svetskih stanica, dostigao je neverovatnu prekretnicu od 500 epizoda u etru.

Kako bi proslavio neverovatnu 500-tu emisiju, Beyer je snimio svoj dvočasovni set iz kluba Amnesia u Milanu i emitovao ga direktno kroz svoju radijsku emisiju, za sve fanove širom sveta. U miksu u kojem Beyer još jednom pokazuje svoje neverovatne di-džejing talente i sposobnost da smiksa zapanjujući tehno set, mogu se čuti trake od Loco & Jam, Dubfire-a, Patrick-a Topping-a i još mnogih fantastičnih umetnika.

www.drumcode.se/radio/dcr500-dcr500-drumcode-radio-live-adam-beyer-live-from-amnesia-in-milan 

U petak 24. aprila domaća publika će imati priliku da oseti delić te atmosfere i uživa u njegovom setu u Hangaru u Luci Beograd, kada će ova globalna tehno zvezda, predstaviti i izvođače sa svoje izdavačke kuće Drumcode. Pored Beyer-a, te večeri okupiće se aktuelna tehno imena – Bart Skils koji se trenutno nalazi među najpoštovanijim i najtraženijim holandskim di-džejevima; Ilija Đoković, jedan od lokalnih muzičkih talenata u usponu koji je pošle godine postao član Drumcode familije i Raxon, rođeni Egipćanin, sa prebivalištem u Barseloni, umetnik kojeg su strast i odlučnost odveli baš tamo gde je želeo.

Ulaznice su u prodaji po promo putem Cooltix onlajn platforme po ceni od 1190 rsd za parter i 1690 rsd za VIP, kao i širom Gigs Tix i Ticket Vision prodajnih mesta.

 

Tags: , , , , ,