Home

VESTI

Vodimo vas na SAMOTVRDO event!

No Comments Najave

Vodimo vas na SAMOTVRDO event!Svetski poznati bugarski DJ i producent Metodi Hristov nastupiće na drugoj SAMOTVRDO žurci koja će se održati 16. maja u klubu Monsun.

  

Svojim jedinstvenim stilom koji ide o tamne strane tech house-a pa do sirovog house zvuka Hristov je za kratko vreme uspeo da osvoji fanove elektronske muzike širom sveta. Obožava da eksperimentiše i miksuje različite muzičke stilove što uvek rezultira neverovatno dobrim kombinacijama.
  

Njegova izdanja našla su se na set listama poznatih DJ-eva kao što su Matthias Tanzmann, Marco Carola, Richie Hawtin, Joris Voorn, Mendo, Andre Crom, Mark Knight Jay Lumen, Pan-Pot, Ramon Tapia, Audiojack i drugi. Domaća podrška bugarskoj zvezdi biće Phill & Dansmore, Tumalon, Calavera & Manya, Nemax & Kristijan Petrovski.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"SAMO TVRDO".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

  

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}

 

 Vodimo vas na SAMOTVRDO event!

Vodimo vas na SAMOTVRDO event!