Home

VESTI

VODIMO TE: Alex Mine u Monsunu!

No Comments Najave

Techno zvezda Alex Mine u MonsunuItalijanski DJ i producent Aleks Majn, koji važi za mladu techno i tech house zvezdu u usponu, nastupiće u klubu Monsun 6. februara na Pressure Point žurci.

  

Talentovani Aleks Majn je ponikao iz italijanske anderground klabing scene i vrlo brzo njegova muzika je postala referentna tačka za DJ-eve i klabere iz celog sveta, a on jedan od najtraženijih umetnika na techno sceni.
 

U njegovim setovima dominiraju techno, tech house i minimal, ali s obzirom da je kao dete svirao bubnjeve i klavir ne plaši se da eksperimentiše i sa drugim žanrovima, pa je muzika koju stvara savršena kombinacija moćnih baseva i ritmičke energije sa gruvovima mračne atmosfere.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ALEX MINE".

Rok za slanje mailova
je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Aleks se može pohvaliti izdanjima za lejbl “Intec” iza kog stoji legendarni Karl Koks, i “SCI+TEC” koji pripada Dubfireu, a pored njih dvojice veliku podršku ima i od imena kao što su Riči Hotin, Adam Bejer, Pako Osuna i mnogi drugi.

 

Aleksu Majnu će u subotu u Monsunu domaća podrška biti Boža Podunavac, Sale (Rejv Olupine) i Veljko Joksimović. Karte za Pressure Point žurku mogu se kupiti na prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

 

 

 Techno zvezda Alex Mine u Monsunu

Techno zvezda Alex Mine u Monsunu

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}