Home

VESTI

Večeras koncert Bjesova u klubu Escape!

No Comments Najave

Večeras koncert Bjesova u klubu Escape!Nakon sjajnog provoda na koncertu gupe 357, klub ESCAPE nastavlja seriju vrhunskih rok koncerata.

 

Ovoga puta će za sve ljubitelje alternativnih muzičkih pravaca nastupiti grupa BJESOVI, koja već više od dvadeset godina uspostavlja nove standarde na srpskoj muzičkoj sceni.

 

Bjesovi su jedan od retkih bendova koji su od formiranja do danas u velikoj meri napredovali, usavršili stil i privukli veliku medijsku pažnju monogobrojnim uspesima, ali i umnožavanjem broja fanova koji verno prate njihove nastupe.

 

Od prvih nastupa koji su svojom energijom izražavali mladalački bunt, uz dosta pažnje posvećene kako prepoznatljivim tekstovima, tako i neobičnim nastupima, bend je do danas, nakon šest albuma i mnoštva koncerata muzički sazreo, a njihove svirke su postale mesta okupljanja za sve ljude koji „ nikada neće uspeti da smire svoje demone“…

 

 

 Večeras koncert Bjesova u klubu Escape!

Večeras koncert Bjesova u klubu Escape!

 

Klub Escape se nalazi na savskom šetalištu, ispod Kalemegdana (između Beton hale i restorana Bella Vista).

Koncert će se održati 2. Marta, sa početkom u 22h, karte u pretprodaji se mogu naći od utorka, 19.2. u Kobazz skate shop-u, TC Sremska (prvi sprat) po ceni od 400 dinara.