Home

VESTI

Technodrom u centru Beograda!

No Comments Najave

Technodrom u centru Beograda!Nisu u pitanju Nindža kornjače, ali jeste kvalitetan techno. Naime, deveto po redu izdanje Technodrom serijala održaće se ovog petka, 23. januara u beogradskom klubu Dot.

  

Dan kasnije, u subotu 24. januara, domaćin večeri u Dotu biće Virus – ali ne ovaj aktuelni virus gripa, već zarazno dobar DJ set trojice klupskih veterana u sastavu Grasshopper, Micromanagement & Peđa Todorović, uz specijalnog gosta Vladu Janjića!
  

Deveto izdanje serijala Technodrom ovog petka u klub Dot biće posvećeno povezivanju regionalne DJ scene, pre svega Srbije i susedne Hrvatske, uz  pažljivo odabrana DJ imena. Ovog petka, 23. januara, nastupiće Phonoratz kolektiv iz Niša, hrvatski DJ Teo Harouda, a poseban b2b DJ set izvešće Luka Vuković i Ivan Radojević iz Užica. Phonoratz setovi se mogu nazvati savršenom fuzijom house, minimal i tech house zvuka. Teo Haoruda obećava najkvalitetniji minimal techno zvuk, a b2b set Luke i Ivana biće obeležen snažnim zvukom i prepoznatljivim tech house i techno ritmovima koje oplemenjenim tribalnim bitovima, groovy bass linijama, dubokim vokalima i vešto naglašenim perkusijama. Sve u svemu – veče za pamćenje! Žurka počinje u 23h, a ulaz je besplatan do ponoći.

Dan kasnije, u subotu 24. januara, još jedan Virus party preti da zarazi dobrim gruvom u klubu Dot! Domaćini večeri Grasshopper, Peđa Todorović i Micromanagement ovog puta imaju i specijalnog gosta – u pitanju je čuveni Vlada Janjić, domaćoj pubici dobro poznat po svom dugogodišnjem zalaganju za razvijanje lokalne scene. Žurka počinje u 23h, a ufur je free do ponoći.

 

 

 Technodrom u centru Beograda!

Technodrom u centru Beograda!

 

 

Spremite se za nastavak burne klupske sezone u klubu Dot: već 7. februara gosti kluba na adresi Francuska 6 biće domaćoj publici dobro poznat duo Stanton Warriors! Prvih 50 ulaznica po ceni od 700 dinara je već rasproadato – ali naredni kontigent od 50 ulaznica po ceni od 800 dinara još uvek je u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima. Pratite Dot na Fejsbuku i budite uvek u toku: www.facebook.com/dot.belgrade