Home

VESTI

Runy i Depra otvaraju groovy dimenziju

No Comments Najave

Runy i Depra otvaraju groovy dimenzijuRuny i Depra začiniće ovu subotu 22. april u klubu KPTM podužim setom i sjajnom energijom koju prenose i na dancefloor.

  

Ranojutarnji party počeće od četiri sata ujutru, a na vama je da ponesete osmehe i raspoloženje koje će sasvim očekivano dočekati novu ekspanziju s obzirom na to da nam se sprema jedno vrhunsko partijanje!

  

Runy kao osnivač i idejni tvorac crvenačke CMOK organizacije, za kratko vreme uspeva čvrsto da se pozicionira na Vojvođanskoj muzičkoj sceni i pridobije simpatije mnogih ljubitelja elektronskog zvuka. Inovativan i gotovo uvek u potrazi da ispita nova područja ne toliko zastupljenih muzičkih pravaca i žanrova.

Danas se njegov zvuk najbolje može okarakterisati kao moderna fuzija hypnotic „techno-house“ "house" i „dub“ groovy zvuka na koga su veliki uticaj ostavile Mađarska i Rumunija. Miks pult je do sada delio sa nekima od imena kao što su: Bruno Pronsato, Nu Zau, Fred P, Marcelo Cura, Someone Else i mnogi drugi.

www.soundcloud.com/depraa/depra-mini-puma

 

 

 Runy i Depra otvaraju groovy dimenziju

Runy i Depra otvaraju groovy dimenziju

 

 

Depra jedan od osnivača organizacije Falso Berlina producent i vrsni di-džej čijim se nastupima domaća klupska publika uvek obraduje. Izdavao je muziku za Digital Structures, LoveZone records, Selected, Crossfade Sounds.

Vidimo se u klubu KPTM 😉

Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook event-u:
www.facebook.com/events/299544473812391