Home

VESTI

Poznati DJ duo Dry&Bolinger stiže u Tranzit 23. aprila

No Comments Najave

Poznati DJ duo Dry&Bolinger stiže u Tranzit 23. aprilaIz Tranzit bara stiže najava prvog velikog DJ gostovanja! Naime, u četvrtak 23. aprila direktno iz Nemačke za DJ pult Tranzita stiže neprikosnoveni DJ i produkcijski duo Dry&Bolinger. Proverite zašto njihove setove hvale DJ velikani poput Pete Tonga, Boba Sinclara i Sam Divinea.
   
Dry&Bolinger je produkcijski i DJ duo iz Nemačke. Paul Drynda i Daniel Bolinger su samostalno  radili na nekoliko projekata pre nego što su se i konačno upoznali 2012. godine.
  

Nedugo zatim momci su objavili svoju prvu zajedničku stvar "Say What" za Mother Recordings iz Berlina, koja se našla među Top10 Indie Dance/Nu Disco numera na Beatport-u. Njihov EP „Feel The Bass“ je dobio neverovatan feedback od strane čitave house scene, a stigla je i podrška od fantastičnih DJ-eva i producenata kao što su Pete Tong, Nhan Solo, Purple Disco Machine, Oliver Schories, Tapesh i mnogi drugi.

 

 

 Poznati DJ duo Dry&Bolinger stiže u Tranzit 23. aprila

Poznati DJ duo Dry&Bolinger stiže u Tranzit 23. aprila

 

 

Priliku da se uvere u sposobnosti i neodoljivu energiju sastava Dry&Bolinger naši sugrađani će imati već u četvrtak, 23. aprila, u Tranzit baru na adresi Braće Krsmanovič 8. Uaz je slobodan, ali je broj mesta ograničen pa organizaotri preporučuju da rezervišete svoje mesto na vreme. Za sve informacije posetite www.facebook.com/tranzit.belgrade.