Home

VESTI

Najtraženiji EDM DJ-evi u četvrtak u DOT-u

No Comments Najave

Najtraženiji EDM DJ-evi u četvrtak u DOT-uNakon fenomenalne žurke prošlog meseca u klubu DOT, Belgrade Vandalism se vraća na mesto zločina u četvrtak, 11. 02.
  
Ovoga puta, u line up-u će biti čak četiri DJa! Vandalism će ugostiti jednog od najtraženijih DJ-eva Bosne I Hercegovine, Miloša Stankića koji će biti headliner te večeri. Pored Miloša, za mix pultom će se naći I dva rezidenta Serbia Wonderland Festivala, a to su Cavin Viviano I Stereo Republic, kao I Vandal Steve, resident ovog party Brenda.
  

A šta je zapravo Belgrade Vandalism?

Belgrade Vandalism predstavlja party brand osnovan sa ciljem promocije EDM muzike i domaćih producenata i DJ – eva koji su ostvarili zapažene rezultate u domenu ove muzike. Takođe žele da se bave edukacijom I sve mlade upute na prednosti i lepotu electronic dance muzike, muzike koja predstavlja osnovu svakog festivala. Axwell, Ingrosso, Kryder su samo neki od mega poznatih DJ – eva koji su zastupnici ovog pravca.    

 

 

 Najtraženiji EDM DJ-evi u četvrtak u DOT-u

Najtraženiji EDM DJ-evi u četvrtak u DOT-u

 

 

Karte za ovaj događaj su u pretprodaji po ceni od 200 RSD, dok će na ulazu na dan žurke cena biti 250 RSD, a možete ih rezervisati putem Belgrade Vandalism stranice (www.facebook.com/bgvandalism) ili na broj 062 15 222 10. 

 

Vidimo se u DOT-u 11. 02. Sa početkom u 23h.

Come, Feel & Cause!!!