Home

VESTI

Kaseta Music & Music Cell Label Night @ KPTM

No Comments Najave

Kaseta Music & Music Cell Label Night @ KPTMIz bosanskog undergrounda i mraka zadimljenih klubova nam stiže etiketa koja sebi dozvoljava samo underground izdanja Techno i Tech house muzike, a koja okuplja neka od najvećih imena regionalne scene – KASETA Music!
  
Na ovoj etiketi su izdavali veliki DJevi kao što su Marko Nastić, Tom Hades, Siniša Lukić,Dandi & Ugo, Spartaque, Azur Odobašić, Dani Sbert, Dejan Milićević, Saša Radić, Rub A Dub, RanchaTek, Lazy Bug i mnogi drugi.
  

Music Cell Rec je etiketa posvećena otkrivanju i podržavanju muzičkih talenata, tako da se sva njihova zarada od izdanja umserava ka tom cilju. Ovog puta, jedan od domaćina DR.ADJI koji je izdao na obe etikete, pokazaće beogradskoj publici svu čar koju nude Kaseta i Music Cell izdanja, zajedno sa gostima iz Bosne Sinišom Lukićem, Sašom Radićem i Randyjem Mihajlovićem.

Ova zurka ce takodje biti posvecena promociji Vibe Yourself VA_Vol.2 kompilaciji, koju mozete skinuti na MTV sajtu besplatno, download link: www.mtv.rs/vesti/stigao-vibe-yourself-vol-2.

 

 

 Kaseta Music & Music Cell Label Night @ KPTM

Kaseta Music & Music Cell Label Night @ KPTM

 

 

Spremite se za opako techno veče !!!

Line Up:

Dr.Adji [Kaseta Music, Music cell Rec]www.facebook.com/Dradji
www.soundcloud.com/dr-adji

Siniša Lukić [Kaseta Music]www.soundcloud.com/sinisa-lukic

Randy Mihajlović [Kaseta Music]www.soundcloud.com/randy-mihajlovic

Saša Radić [Music cell Rec]www.soundcloud.com/sasa-radic

ULAZ: 250din
ZA DEVOJKE FREE

*Obavezno ponesite važeći dokument kao dokaz da ste punoletni*