Home

VESTI

Gradski klinč = TijanaT vs Vlada Janjić & Gordan Paunović

No Comments Najave

Gradski klinč = TijanaT vs Vlada Janjić & Gordan PaunovićSound clash – Sound clash is a musical competition where crew members from opposing sound systems pit their skills against each other. The object is to beat or "kill" their competitors.
   
U subotu 10. januara u ring Gradskog klinča ulaze Tijana T, Vlada Janjić i Gordan Paunović. Mnogi od vas su navikli na njihove zajedničke žurke, ali januarski Gradski klinč će ih predstaviti u potpuno drugačijem svetlu.U crvenom uglu je Tijana T, diva beogradskog andergraunda, neprikosnovena kraljica rejva, u ring ulazi naoružana zavodljivim miksevima i svojim harizmatičnim kung fu-om, spremna da rastrgne protivnike.
 

U plavom uglu, dva veterana lokalnog klabinga, Vlada i Gordan, u uskim kečerskim kombinezonima sa leopard printom svirepo vrebaju plen. Spremni su na sve, a njihov zvučni arsenal neretko je podmazan masnim bitovima koje iskusno kriju od protivnika.

Tijani neće biti lako da obuzda ova dva muzička gorostasa, ali svi mi dobro znamo da je ženski pogled najjače oružje na svetu. Prva runda kreće u 23.30, a na vama je da odlučite o pobedniku Gradskog klinča! Ozvučenje pojačano, prostor adaptiran u ring, sve je spremno za soundclash meseca!

 

Gradski klinč – TijanaT vs Vlada Janjić & Gordan Paunović
Subota 10. januar, 23:30h
Cena karte: 200 din
www.gradbeograd.eu

 

 

 Gradski klinč = TijanaT vs Vlada Janjić & Gordan Paunović

Gradski klinč = TijanaT vs Vlada Janjić & Gordan Paunović