Home

VESTI

Drug§tore predstavlja: DJ Dasha Rush (Berlin)

No Comments Najave

Drug§tore predstavlja: DJ Dash Rush (Berlin)Za nju ne treba posebna najava… Dovoljno je samo reći – dj DASHA RUSH. Ova lepotica za gramofonima nastupa u Beogradu, 7. marta, u klubu "DRUGSTORE". Domaća podrška, na ovom dugoočekivanom, pravom rejvu u Bg-u, su Filip Xavi i Pharmacist. Spremite se za underground berlinsku techno žurku!
 
Prvi put se beogradskoj publici predstavila pre tačno godinu dana, upravo u klubu "Drugstore".
  

Njen sjajan minimal-techno set ostao je "urezan" u zidove ove underground kupole kod Pančevačkog mosta… U subotu se vraća za jedan od svojih najdražih mix pultova i najavljuje još bolju žurku nego prošle godine: "Samo su vam potrebne uši"!

 

Dasha Rush je rođena u Moskvi, ali najviše vremena provodi na relaciji Pariz – London – Japan , radeći kao tehno producent, dj i artist. Njen prvi live nastup bio je deo izložbe u galeriji. Koristila je zvučne instalacije uz pozorišnu koreografiju sa ciljem da istraži emotivne i tehnološke aspekte elektronske muzike. 

 

 

 Drug§tore predstavlja: DJ Dash Rush (Berlin)

Drug§tore predstavlja: DJ Dash Rush (Berlin)

 

 

Vodi svoje izdavačke kuće „Fullpanda“ i „Hunger to Create“. Prvo techno izdanje na Fullpanda imalo je značajan uspeh, i našlo se u top chartovima najboljih techno Djeva . 2006 izdaje debitantski album „Forms aint Formats“. Ne prestajući sa eksperimentima , 2009, objavljuje svoj drugi album „I run iron I run ironic“ na „Hunger to Create“ records. U januaru 2010 izdaje na legendarnoj etiketi „Sonic Groove“ records, Sonic State EP sa 3 treka koji se mogu opisati kao mračni, futuristički, industrijalizovani bass techno. Krajem 2010 Dasha pokreće novi projekat LADA u saradnji sa  Larsom Hemmerlingom iz Berlina. Usledio je Unspoken EP… Dashin zvuk postao je sinonim za novu dekadu techno zvuka.

Vidimo se u subotu 🙂 Uživajte u sjajnoj muzici do tada:

www.soundcloud.com/dasha-rush
www.soundcloud.com/filip_xavi
www.soundcloud.com/thinker

**fb

**how to find us