Home

VESTI

Dimitri From Paris donosi duh Gotjea u Brankow

No Comments Najave

Dimitri From Paris donosi duh Gotjea u BrankowJedan od najglamuroznijih svetskih DJ-eva Dimitri iz Pariza (Dimitri from Paris), poznat po nastupima na modnim revijama  Karla Lagerfilda i Žan Pol Gotjea, gostuje  u četvrtak (7. mart) u baru “Brankow”. Očekuje se još jedan spektakl u režiji francuskog “kralja disko muzike”, a ovog vikenda u “Brankowu” se sprema i specijalno osmomartovsko iznenađenje za dame.

  

Dimitri spada među umetnike sa veoma istančanim stilom, pa i ne čudi što je bio gost i na Šanelovim i Iv Sen Lorenovim modnim revijama.
  

Njegove disko melodije se opisuju kao muzika koja vraća u eru čuvenog ekstravagantnog kluba “Studio 54“, koji je krajem sedamdesetih bio jedno od najpoznatijih mesta u Njujorku. Ovo je drugi nastup “francuskog kralja disko muzike” u baru “Brankow“ i nema razloga da opet ne ponovi spektakularna atmosfera sa letnjeg gostovanja. Karte se po pretprodajnoj ceni od 1.200 dinara mogu kupiti u baru “Ludost“ u Savamaloj (Karađorđeva 44) svakog dana od 10 od 01 sat, dok će na dan nastupa na ulazu koštati 1.600 dinara. (Rezervacije i dodatne informacije na 069 83 00 777).

 

 

 Dimitri From Paris donosi duh Gotjea u Brankow

Dimitri From Paris donosi duh Gotjea u Brankow

 

 

Inače, ovaj osmomartovski vikend u “Brankowu” biće, kako i dolikuje, u znaku dama. U petak će jedinstevni nastup Ane D, Saleta na saksofonu i Nika na perkusijama, kao poklon svim pripadnicama lepšeg pola, upotpuniti i jedan specijalni performans iznenađenja namenjen posebno damama. Nakon ove tačke iznenađenja, posle koje na scenu izlazi DJ peDJa Stanković, žene će teško ostati ravnodušne, a u subotu je već standarni haus parti u režiji benda “Makao” i DJ Ojše.