Home

VESTI

U prodaji debi album grupe Hype

No Comments Latest

U prodaji debi album grupe HypeIzdavačka kuća Odličan hrčak sa ponosom predstavlja debi album zrenjaninsko-pančevačke atrakcije – grupe HYPE!

   

HYPE! je bend koji bezobzirno prolazi kroz zidove žanrova i koji je u potpunosti posvećen autentičnosti izraza. Za četiri godine koliko postoje nastupili su na najznačajnijim festivalima u regionu – od Exita, preko Warriors Dance festivala, Koncerata godine, INmusic festivala… i sve to bez zvaničnog izdanja, zahvaljujući sirovoj energiji i jedinstvenom pristupu autorskom rokenrolu!
  

,,Svoj alternativni zvuk ispremiješali su djelomično s garažom u niz britkih pjesama, a cijelu priču predvodi zgodna frontmenica moćnog vokala.

Bend koji će kroz koju godinu harati regionalnom scenom!” (Muzika.hr)

,,Tu je i preko potrebna ženska, sirova energija i njen snažni vokal u stilu Juliette Lewis! Ženska snaga koja će nadam se jednom promeniti ovaj svet na bolje.” (Autinomija.info)

Najavljen singlom “Erase”, debi jednostavno nazvan ”Hype” (Odličan hrčak, 2013) snimljen je u saradnji sa Beogradskom školom zvuka, u produkciji Ivana Kljajića.

 

 

 U prodaji debi album grupe Hype

U prodaji debi album grupe Hype

 

 

Hype! su: Dragana Mijatović, poznatija kao Gaga Lee (vokal), Darko Kurjak (bubanj),  Pavle Kirćanski (gitara), Miloš Kralj (bas gitara), Dalibor Kurjak (gitara).

Spisak pesama:

1.Weird
2.Erase
 3.What do you want from me
4.Still right here
5.Just a boy
6.Same Stuff
7.Come get some
8.Kill ‘em all
9.Soulmates
10.Suicide

Album "Hype" је u prodaji od 1. marta 2013. godine i dostupan je u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, Makedonska 30) i u Dallas Music Shopu (Sremska 2), a moguće ga je naručiti i na sajtu izdavača www.odlicanhrcak.com/naruci

Pratite Hype! na

www.hype-band.com
www.facebook.com/hypezr
www.youtube.com/user/hypezr
www.reverbnation.com/hypez
www.twitter.com/hypezr